Διαγωνισμός για μία δωρεάν συμμετοχή ενός παιδιού στο event "Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός" στο Art4fun!

To pamebolta.gr σε συνεργασία με το Art4fun δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει μία δωρεάν συμμετοχή * στο event που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Art4fun, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19:00, με το εξής θέμα: «Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός».

*ο γονιός θα έχει μία μικρή οικονομική επιβάρυνση

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει 1) να κάνετε Like στη σελίδα του Art4fun στο facebook:

https://web.facebook.com/events/2412010528940348/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Λίγα λόγια για το event: «Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός»

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, οι μικροί φίλοι του Art4fun, κατά τις ώρες 19:00 έως τις 20:30, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τον σκαντζόχοιρο με την αφήγηση του παραμυθιού "Ο σκαντζόχοιρος που ήθελε να είναι φαλακρός", από την συγγραφέα Δώρα Χαρίση.

Θα ακολουθήσει απίθανο βιωματικό εργαστήρι και αποκριάτικο πάρτυ για παιχνίδι και διασκέδαση, οπότε οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φορούν τις αποκριάτικες στολές τους.

* Χωρίς οικονομική επιβάρυνση μπορείτε να προσέλθετε από τις 17:30 για ελεύθερο παιχνίδι, που συνδυάζει την αφήγηση, το βιωματικό εργαστήριο και τη μουσική.

Αναλυτικότερα:

- Αφήγηση παραμυθιού και βιωματικό εργαστήριο.

- Ελεύθερο παιχνίδι με τα διάσημα #Lego, #Plantoys & #Playmobil στους χώρους του Art4Fun πριν και μετά το event.

Είσοδος 9 ευρώ με χυμό.

Συμμετέχουν παιδιά από 2 ετών και άνω, παιδιά κάτω των 2 ετών συμμετέχουν στο event μονάχα με παράλληλη συμμετοχή του γονέα αξίας 9 ευρώ, όπου ο κάθε γονέας μπορεί εξίσου να απολαύσει φυσικό χυμό ή κάποιο άλλο ρόφημα ή αναψυκτικό της αρεσκείας του.

Κρατήσεις στο τηλέφωνο 210 - 68 35 494 / στο e-mail info@art4fun.gr ή στο messenger της σελίδας μας ή μέσω του site μας www.art4fun.gr

Art4Fun
Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Art4Fun
Ολύμπου 25,
15 234, Χαλάνδρι,
Αθήνα

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σύντομα!