Μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα σετ σεντόνια υπέρδιπλα Paul Frank 17 (4 τεμ.)από την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα σετ σεντόνια υπέρδιπλα Paul Frank 17 (4 τεμ.) της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ:

https://www.kentia.gr/el/paul-frank-17-sentonia-set

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει α) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας ΚΕΝΤΙΑ στο facebook:

https://www.facebook.com/www.kentia.gr/

και β) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr.

Η νικήτρια θα λάβει το δώρο της με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Περιγραφή του δώρου

Σετ σεντόνια: Υπέρδιπλα (230Χ260)+(230Χ270)+2(50X70) 4 τεµ. PAUL FRANK 17

100% COTTON 150TC

Τιμή:59,80€

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία ΚΕΝΤΙΑ:

Η ΚΕΝΤΙΑ είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που συνεχώς εξελίσσεται και αναπτύσσεται, έχοντας κάνει το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας στην κατηγορία των Λευκών Ειδών.

Με πάνω από 40 χρόνια ανοδικής πορείας, η ΚΕΝΤΙΑ έχει πετύχει να την εμπιστεύονται οι πελάτες της, εκτός από την εξαιρετική και σταθερή της ποιότητα, και για τα πρωτοποριακά της σχέδια και την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής σε όλες τις προτάσεις της.

Σήμερα, η ΚΕΝΤΙΑ διαθέτει στην Ελλάδα μια μεγάλη παραγωγική μονάδα που δημιουργεί, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους σχεδιασμού και παραγωγής, τα ξεχωριστά λευκά είδη με την υπογραφή ΚΕΝΤΙΑ.

Τα προϊόντα ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να τα βρείτε σε ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων, σε περισσότερα από 120 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Την πλήρη συλλογή ΚΕΝΤΙΑ μπορείτε να τη δείτε και να τη νιώσετε με όλες σας τις αισθήσεις στα εταιρικά καταστήματα ΚΕΝΤΙΑ σε Αργυρούπολη, Νέα Ερυθραία, Μοσχάτο, Λάρισα, Χαλκίδα, και στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Κρήτη. Και φυσικά στο πολύ φιλικό eshop της εταιρείας, στο kentia.gr

Στοιχεία επικοινωνίας:

KENTIA

Λευκάδος 17, 183 46, Μοσχάτο, Αθήνα
τηλ.210- 48 17 888
e-mail:eshop@kentiamore.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια ειναι η Χειμάρα Κατερίνα