Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του βιβλίου: «Το αίνιγμα του μπλε ζαφειριού».

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα δίνει την ευκαιρία  σε δύο τυχερά παιδάκια να κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Το αίνιγμα του μπλε ζαφειριού».

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό είναι απλή.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://bit.ly/2WG83nQ

για να μπορέσετε να απαντήστε ποιος είναι ο αριθμός σελίδων του συγκεκριμένου βιβλίου:

α) 90 β) 176 γ) 40

Εάν ο νικητής είναι από την Αθήνα, θα παραλάβει ο ίδιος το αντίτυπο του συγκεκριμένου βιβλίου  από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Διόπτρα στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5, τηλ.210- 33 00 774). Τα ωράρια είναι : Δευτέρα και Τετάρτη 9:00-15:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 10:00-14:00.

Διαφορετικά, εάν ο νικητής είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδος θα λάβει το δώρο του  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΙΝΤΡΙΓΚ!

Αν τύχει κάποτε να πάτε στο Άμστερνταμ και να κάνετε βόλτα στα κανάλια, μπορεί να τη δείτε… ή μάλλον όχι, ούτε καν που θα την προσέξετε. Η οικία Ιντρίγκ είναι πράγματι μια μονοκατοικία που μοιάζει εντελώς φυσιολογική.

Μόνο που δεν είναι καθόλου φυσιολογική η οικογένεια που μένει εκεί. Ε, ναι, γιατί οι Ιντρίγκ ασχολούνται με κάτι πολύ ξεχωριστό… Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε μια πραγματική οικογένεια κατασκόπων!

ΖΕΛΝΤΑ ΙΝΤΡΙΓΚ
Θα φταίνε ίσως τα μεγάλα στρογγυλά γυαλιά της που πέφτουν πάνω στη μικροσκοπική μύτη της, όμως στο σχολείο κάποιοι λένε ότι η Ζέλντα Ιντρίγκ είναι λίγο σπασίκλα. Μπορεί, αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι, είναι σίγουρα πολύ κουλ. Όχι μόνο βοηθάει τους συμμαθητές της στα μαθήματα, αλλά το κάνει τόσο γρήγορα και αθόρυβα που ούτε καν περνάει από το μυαλό των δασκάλων της. Ένα πραγματικό ιντριγκο-ταλέντο!

«Παιδιά, ξέρετε πού θα πάτε για την πρώτη σας αποστολή; Στο Παρίσι!» ανακοίνωσε ο Λάζλο.
«Θα πάμε να βοηθήσουμε έναν παλιό μας φίλο: τον κοσμηματοπώλη Αλφόνς Ζεζεκέλ. Είναι ο τελευταίος διάδοχος μιας οικογένειας ιστορικών συνεργατών των Ιντρίγκ. Κάποιος κατάφερε να του κλέψει το πιο πολύτιμο κομμάτι της συλλογής της. Μεγάλο πλήγμα, από αυτά που μπορεί να σε αναγκάσουν να κλείσεις μια για πάντα το μαγαζί σου…»
«Εκτός κι αν κάποιος του το φέρει πίσω, σωστά;» ρώτησε ο Μάρκους.
«Πολύ σωστά. Γι’ αυτό μας θέλει η θεία Έντα», πετάχτηκε η Ζέλντα.
«“Έρευνες και τεχνάσματα, με διακριτικότητα, από το 1366”», είπε με στόμφο η Βίνα, επαναλαμβάνοντας ένα παλιό σλόγκαν της οικογένειας.
Παλιό ή μήπως το είχαν σκαρφιστεί μόνοι τους πριν από λίγα χρόνια;
Με τους Ιντρίγκ, τέτοιου είδους ζητήματα ήταν πάντα τυλιγμένα σ’ ένα πυκνό πέπλο μυστηρίου!

Ηλικίες:9+

Ξενόγλωσσος Τίτλος:The Intrigues vol. 1

Μεταφραστής:Δήμητρα Δότση

Σειρά:Οικογένεια Ιντρίγκ

Ημερομηνία έκδοσης:20/03/2019

Μέγεθος:140 x 205

ISBN:978-960-605-744-1

Τιμή: 9.90 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μαυρίδου Κυριακή  Θεσσαλονίκη 
  2. ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ