Διαγωνισμός με δώρο βαλιτσάκι προιόντων της εταιρείας Weleda για μια τυχερή μανούλα

Το pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή μανούλα να κερδίσει ένα βαλιτσάκι παιδικών προϊόντων της εταιρείας Weleda το οποίο περιλαμβάνει ένα γαλάκτωμα σώματος καλέντουλας για μωρά και παιδιά, μία κρέμα καλέντουλας για αλλαγή πάνας και ένα σαμπουάν και αφρόλουτρο καλέντουλας !

Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της  με courrier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας της.

Ας γνωρίσουμε όμως τα προϊόντα της εταιρείας Weleda (http://www.weleda.gr/) τα οποία διατίθενται σε φαρμακεία και καταστήματα πώλησης βιολογικών προϊόντων.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ WELEDA ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ

ΕΛΟΒΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΑ Α.Ε.

ΤΗΛ. 2310 856 233 - FAX. 2310 821 216

e-mail: elovari@otenet.gr

H  βρεφική και παιδική επιδερμίδα απαιτούν ήπια, απαλή περιποίηση και πολλή αγάπη. Για το λόγο αυτό, προτού προβούμε στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας του παιδιού μας, είναι αναγκαίο να κάνουμε σωστή έρευνα αγοράς, προκειμένου να προμηθευτούμε καλλυντικά φυσικά, ασφαλή και ελεγμένα από δερματολόγους και παιδιάτρους, όπως αυτά της εταιρείας Weleda, που εδώ και περισσότερα από 90 χρόνια, υπόσχεται την προστασία και ενυδάτωση της επιδερμίδας των παιδιών μας.

Γαλάκτωμα σώματος καλέντουλας για μωρά και παιδιά

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ!

Το απαλό γαλάκτωμα με νέα βελτιωμένη σύνθεση, με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες και με προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες περιποιείται το ευαίσθητο δέρμα και χαρίζει μοναδική ενυδάτωση. Πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού δρουν καταπραϋντικά και ανακουφίζουν από την ξηρότητα. Βιολογικό αμυγδαλέλαιο και σησαμέλαιο προσφέρουν βελούδινα απαλή περιποίηση στο δέρμα. Ιδανική περιποίηση δέρματος και μετά την έκθεση στον ήλιο!

  • Προσφέρει ενυδάτωση

  • Καταπραΰνει και υποστηρίζει τις φυσικές λειτουργίες του δέρματος

  • Ενδείκνυται και για το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα

  • Ιδανικό και για after sun (και για ενήλικες με ευαίσθητο δέρμα)

Χρήση: Εφαρμόστε απαλά στο δέρμα. Το γαλάκτωμα απορροφάται γρήγορα. Ιδανικό ακόμη και για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, δερματολογικά πιστοποιημένο.

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

Κρέμα καλέντουλας για αλλαγή πάνας


 

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ & ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΘΕΣΗ!

Προστατεύει δραστικά το ερεθισμένο δέρμα στην περιοχή της πάνας

Η πλούσια κρέμα καλέντουλας για αλλαγή της πάνας με νέα βελτιωμένη σύνθεση και με ακόμη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε οργανικές πρώτες ύλες περιέχει προσεχτικά επιλεγμένες φυσικές ουσίες και περιποιείται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα στην περιοχή της πάνας. Λανολίνη, όμοια με του δέρματος, καθώς και οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύουν ιδανικά από την υγρασία. Εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας και χαμομηλιού περιποιούνται απαλά και καταπραΰνουν το δέρμα. Δίχως άρωμα.

  • Προστατεύει από την όξινη υγρασία στην περιοχή της πάνας, αφήνοντας το δέρμα να αναπνεύσει

  • Προσφέρει περιποίηση στο ερεθισμένο και ερυθρό δέρμα

  • Ενισχύει την γρήγορη ανάπλαση του δέρματος

  • Ιδανική περιποίηση σε ήδη υπάρχον σύγκαμα (παράτριμμα)

Χρήση: Εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό σε όλη την περιοχή της πάνας. Ιδανικό ακόμη και για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, δερματολογικά πιστοποιημένο.

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

Σαμπουάν και αφρόλουτρο καλέντουλας

Το Σαμπουάν και αφρόλουτρο με προσεχτικά επιλεγμένα φυσικές ουσίες και πολύτιμο εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο δέρμα και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών. Περιέχει πολύτιμα έλαια από αμύγδαλο και σουσάμι, βιολογικής καλλιέργειας που προστατεύουν από την ξηρότητα. Χωρίς συνθετικές αρωματικές, χρωστικές και συντηρητικές ουσίες και χωρίς συστατικά με βάση το ορυκτέλαιο, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό ακόμη και για ενήλικες με πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα.

  • Ιδιαίτερα απαλό με τα μάτια

  • Ενδείκνυται και για το ευαίσθητο ενήλικο δέρμα

Χρήση: Εξαιρετικό για τον απαλό καθαρισμό από την κορφή ως τα νύχια: Εφαρμόστε, δημιουργήστε λίγο αφρό και αφαιρέστε πλήρως. Ιδανικό ακόμη και για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα, καθώς και σε περίπτωση εμφάνισης σμηγματόρροιας του τριχωτού της κεφαλής των νεογνών (νινίδα) και νευροδερματίτιδας.

Ευρωπαϊκή πιστοποίηση NATRUE

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

Τζιμόπουλος Ηλίας- Νέα Ιωνία