Μόνο για Θεσσαλονίκη 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του θεάτρου σκιών του Χρήστου Στανίση, "Μια φορά και έναν καιρό"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Αθήναιον δίνει την ευκαιρία  σε δύο αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση, προκειμένου να παρακολουθήσουν την παράσταση του θεάτρου σκιών του Χρήστου Στανίση, «Μια φορά και έναν καιρό

Μόνο για αναγνώστες από τη Θεσσαλονίκη

Τα Παραμύθια του Καραγκιόζη», την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:00, στο Θέατρο Αθήναιον στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο νικητές (οι οποίοι θα ειδοποιηθούν ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr) θα λάβουν από μία διπλή πρόσκληση από το ταμείο του Θεάτρου Αθήναιον ((Βασιλίσσης Όλγας 35, Θεσσαλονίκη), ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο Θέατρο 20 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της συγκεκριμένης παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση :

Το Θέατρο Αθήναιον επιφυλάσσει για το κοινό του μια αναπάντεχη συνάντηση! Συμπράττει με τον γνωστό καλλιτέχνη θεάτρου σκιών Χρήστο Στανίση και παρουσιάζει με την τεχνική του Θεάτρου Σκιών και πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη γνωστά, λαϊκά παραμύθια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ολόκληρη τη θεατρική σεζόν.

Τρεις δεξιοτέχνες μουσικοί θα πλαισιώνουν ζωντανά την παράσταση που φέρει τον τίτλο "Μια φορά κι έναν καιρό - Τα παραμύθια του Καραγκιόζη" και θα βρίσκονται σε άμεση διάδραση με το κοινό. Σκοπός είναι η ενεργή συμμετοχή του κοινού στη δράση της παράστασης μέσω της παραδοσιακής μουσικής.

 

Τα ευφάνταστα σκηνικά θα ντύνουν τη σκηνή από άκρη σε άκρη και έτσι οι θεατές θα είναι σε θέση να απολαύσουν ένα υπερθέαμα Θεάτρου Σκιών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΧΑΤΖΗΡΟΔΟΥ ΜΑΡΙΑ -ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
  2. Κώττα Ευαγγελία-Χαλάστρα Θεσσαλονίκης