Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Πέτα, Λούδα"

Το Pamebolta.gr δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουνα από μια διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 15 Μαίου 2016 στις 12:00 για την παιδική παράσταση "Πέτα, Λούδα!" για παιδιά 2,5-5,5 ετών

Μια παράσταση για παιδιά 2,5 -5,5 ετών με ηθοποιούς, κούκλες, θέατρο σκιών, τεχνική του SAND ART και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Η παράσταση αφηγείται την ιστορία μιας μικρής κάμπιας, που τη λένε Λούδα, που ήθελε να γίνει μια πεταλούδα και να πετάξει. Όταν όμως παρ’ όλες τις προσπάθειες και τις προπονήσεις δεν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει πως οι καλές μας πράξεις και τα όνειρά μας είναι αυτά που μας ανοίγουν τα φτερά και μας κάνουν να πετάξουμε!

Στην παράσταση αυτή, παράλληλα με την ηθοποιό και τις κούκλες, παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο παιδικό θέατρο στην Ελλάδα η τεχνική του SAND ART. Πρόκειται για ζωγραφική με άμμο πάνω σε ένα τραπέζι με φωτισμένη γυάλινη επιφάνεια. Η ηθοποιός ζωγραφίζει με άμμο εικόνες τις οποίες τα παιδιά παρακολουθούν καθώς σχηματίζονται, σε μεγάλη οθόνη μέσω βιντεοπροβολής.

Μια παραμυθένια ιστορία με εικόνες στην άμμο που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους, υπέροχη μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών, που θα βοηθήσουν τη μικρή κάμπια Λούδα να γίνει μία Πεταλούδα!
 

Στο τέλος της παράστασης μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να ζωγραφίσουν εικόνες με την άμμο μαθαίνοντας την υπέροχη τέχνη του Sand Art!

Κείμενο-Σκηνοθεσία-Ερμηνεία: Ιρίνα Μπόικο

Διάρκεια: 50 λεπτά

Διεύθυνση: ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ, Οδός Αγίων Ασωμάτων 6, Θησείο (απέναντι από τον ΗΣΑΠ Θησείο ή 5' από το Μετρό Μοναστηράκι).

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΛΟΥΒΕΡΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
  2. Σελιμη Χαρα