Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα ξύλινο τρισδιάστατο παζλ, με τον τίτλο Robotime 3D Puzzle Μαχαιρόδοντας A410 της εταιρείας «Γ. & Ο. Α ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΟΕ»

Το http://pamebolta.gr/ σε συνεργασία με την εταιρεία  «Γ. & Ο. Α ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΟΕ» δίνει την ευκαιρία  σε ένα τυχερό παιδάκι   να κερδίσει  ένα ξύλινο τρισδιάστατο παζλ, με τον τίτλο Robotime 3D Puzzle Μαχαιρόδοντας A410.

Ο νικητής  θα λάβει το δώρο του με courrier, αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Ας γνωρίσουμε το ξύλινο τρισδιάστατο παζλ, με τον τίτλο Robotime 3D Puzzle Μαχαιρόδοντας A410

Περιγραφή:

Robotime 3D Puzzle Μαχαιρόδοντας A410

Η κατασκευαστική εταιρεία Robotime μεταφέρει εσάς και το παιδί σας στην προϊστορική εποχή. Το Robotime Saber-Toothed Tiger είναι ένα ξύλινο τρισδιάστατο παζλ που όταν ολοκληρωθεί είναι ένας πλήρως λειτουργικός ρομποτικός Μαχαιρόδοντας (Σμιλόδοντας). Καθώς το παιδί σας συναρμολογεί τα ξύλινα κομμάτια μαθαίνει περισσότερα για τα τρομερά αυτά ζώα που κυριαρχούσαν στον πλανήτη μας πριν από εκατομμύρια χρόνια. Μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του, ο Μαχαιρόδοντας μπορεί να κινηθεί και να βρυχηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το χτύπημα των χεριών, καθώς διαθέτει αισθητήρα ήχου που ανταποκρίνεται στο χτύπημα των χεριών. Αν χτυπήσετε παλαμάκια μια φορά ο Μαχαιρόδοντας θα ξεκινήσει να περπατά και να βρυχάται. Χτυπώντας παλαμάκια δύο ή τρεις φορές το βάδισμα και ο βρυχηθμός του αλλάζουν ανάλογα.

Είναι ένα έξυπνο παιχνίδι υψηλής τεχνολογίας που βελτιώνει τις δεξιότητες αλληλεπίδρασης ενώ παράλληλα εξασκεί την φαντασία του παιδιού σας καθώς προσομοιώνει φανταστικές ιστορίες από την προϊστορική εποχή.

Αποτελείται από 75 ξύλινα μέρη και για την συναρμολόγηση δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κόλλα ή εργαλεία. Τα κομμάτια είναι φτιαγμένα από ακατέργαστο ξύλο και μπορείτε εφόσον το επιθυμείτε να τα χρωματίσετε.

Διαθέτει λεπτομερείς οδηγίες βήμα- βήμα καθώς και εικόνες με επεξήγηση. Σε συνδυασμό με τα αριθμημένα κομμάτια του παζλ η συναρμολόγηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη ενώ παράλληλα εσείς και το παιδί σας μαθαίνετε περισσότερα για την εποχή των δεινοσαύρων.

·  Συναρμολογημένη Διάσταση : 28.5 x 7.5 x 14.5 εκατ.

·   Σημείωση: Χρειάζεται 3 ΑΑΑ μπαταρίες, οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Χαρακτηριστικά:

Ηλικία: 6+

Τεμάχια: 75

Υλικό: Ξύλο

Διαστάσεις: 

28.4 x 7.5 x 14.5 cm

Κατασκευαστής: Robotime

Τύπος Κατασκευής  : Χωρίς Κόλλα

Τιμή: 29,99 ευρώ

http://www.papazoglou.net.gr/

Γ. & Ο. Α ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΟΕ 

Δημητσάνας 1 & Θεσσαλονίκης 115, 
18346, Μοσχάτο, Αττική, Ελλάδα. 
Τηλεφωνικό Κέντρο : 210- 48 21 620 
Φαξ : 210- 48-21 613 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Η νικήτρια είναι: Δεσύλλα Ελένη (Αθήνα)