Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το κάλεσμα"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 20 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας "Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το κάλεσμα"το οποίο και αφηγείται ο Διονύσης Σαββόπουλος την Τρίτη  11 Απριλίου και ώρα 18:00 στον Κινηματογράφο Έλλη (Ακαδημίας 64, μετρό Πανεπιστήμιο)

Λίγα λόγια για την ταινία 

16 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood Μεταγλωττισμένο, επιμέλεια κειμένων/αφήγηση από τον  Διονύση Σαββόπουλο
 
Δώδεκα χρόνια μετά το αποκαλυπτικό και συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους και την περιπέτεια αναπαραγωγής τους, ο βραβευμένος με Όσκαρ Luc Jacquet επιστρέφει με ένα ακόμα μοναδικό εγχείρημα. 
Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα 2: Το κάλεσμα είναι μια επική ιστορία με ασύλληπτα τοπία και  πρωτόγνωρες υποθαλάσσιες λήψεις που απαθανατίζουν την εκπληκτική βιοποικιλότητα ενός από τα πιο όμορφα οικοσυστήματα του κόσμου. 
Θέτει ερωτήματα γύρω από τη δύναμη του ενστίκτου και αποκαλύπτει το μυστηριώδες κάλεσμα των αυτοκρατόρων όπως δεν το έχει δει ποτέ κανείς. Η ταινία είναι μια εξαιρετική μαρτυρία της ανεξερεύνητης πολικής άγριας ζωής αλλά και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής. 
Την αφήγηση αλλά και επιμέλεια του ελληνικού κειμένου έχει αναλάβει ο Διονύσης Σαββόπουλος, συνοδεύοντας με  τη χαρακτηριστική χροιά και την ευαισθησία του τον θεατή στο ηρωικό αυτό ταξίδι.
 
Μέσα από την ματιά και τις αναμνήσεις του προγόνου του, ένας νεαρός πιγκουίνος ετοιμάζεται να ζήσει το πρώτο του ταξίδι. Ενστικτωδώς απαντά στο μυστήριο κάλεσμα που τον ωθεί προς τον ωκεανό για να αντιμετωπίσει τις απίστευτες δοκιμασίες που θα χρειαστεί να ξεπεράσει για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους του. Περιηγηθείτε μαζί του στα τοπία της Ανταρκτικής, νιώστε τον αέρα και το κρύο που αντιμετωπίζει σε κάθε του βήμα και βουτήξτε μαζί του στα  μέχρι τώρα ανεξερεύνητα του βυθού της θάλασσας. 
Διάρκεια: 82’
 
[youtu.be/wv2bzvYPfPU]
 
 
 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΣΤΑΜΑΤΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 
  2. PAPADOPOULOS GRIGORIOS 
  3. ΛΙΑΠΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 
  4. ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
  5. Λουκου Ευη 
  6. ΣΠΥΡΑΤΟΣ ΦΩΤΗΣ 
  7. ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ 
  8. ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
  9. ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
  10. Κακαριμπας Χρήστος 
  11. ΚΑΡΑΜΠΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ
  12. ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 
  13. πρεκα στελλα 
  14. Σιδέρη Όλγα 
  15. λαμπρόπουλος λάμπρος
  16. ΚΟΥΤΣΟΥΓΕΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 
  17. ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 
  18. ΕΣΣΕΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 
  19. ΜΟΣΧΟΒΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  20. Σπηλιοπούλου Βασιλική