Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Η πεντάμορφη και το τέρας"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να παρεβρεθούν στην πρεμιέρα της ταινίας "Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ" την ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 16:00 το απόγευμα στο ΠΑΛΛΑΣ στην Βουκουρεστίου (η προβολή θα είναι μεταγλωττισμένη).

Λίγα λόγια για την ταινία 
 

Από τις 16 Μαρτίου 2017 στους κινηματογράφους από τη Feelgood, με υπότιτλους, μεταγλωττισμένη και σε 3D. Μία από τις πιο γνωστές και συμβολικές ιστορίες αγάπης, ένα από τα κλασικά παραμύθια που έχουν αγγίξει τις καρδιές όλων, επιστρέφει με μια εκθαμβωτική live-action υπερπαραγωγή από την Disney. 

Η Μπελ (Emma Watson) είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μωρίς (Kevin Kline). Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος(Dan Stevens), διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. 

Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν (Luke Evans) έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του πολυσχιδή Bill Condon (Όσκαρ Σεναρίου για το Gods and Monsters), που χορογραφεί ένα εντυπωσιακό θέαμα με την αίγλη της κορυφαίας ταινίας κινουμένων σχεδίων του 1991, λαμπερούς πρωταγωνιστές και μαγική ατμόσφαιρα.

Η Πεντάμορφη βρίσκει την τέλεια ενσάρκωση στην Emma Watson (Harry Potter), με ιδανικό ταίρι το Τέρας με την καρδιά ενός Πρίγκιπα, Dan Stevens (Downton Abbey), ενώ οι υπόλοιποι ρόλοι μοιράζονται στους κορυφαίους Kevin Kline, Ewan McGregor, Ian McKellen και Emma Thompson. Η σκηνογραφία και τα κοστούμια ζωντανεύουν επάξια τον θρυλικό κόσμο της πρώτης ταινίας, ενώ η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας απογειώνει την εικόνα, κατατάσσοντας την ταινία στα κλασικά αριστουργήματα του ονειρικού κόσμου της Disney.

Διάρκεια: 123’

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Bill Condon

Σενάριο: Stephen Chbosky, Evan Spiliotopoulos

Παίζουν και ακούγονται: Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline, Josh Gad, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Audra McDonald, Gugu Mbatha-Raw, Hattie Morahan, Nathan Mack, Ian McKellen, Emma Thompson

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Αλεξάνδρα Λέρτα, Γιάννης Παλαμίδας, Άλεξ Παναγή, Δημήτρης Κοντογιάννης, Στρατής Στηλ, Χρήστος Θάνος, Αλέξης Ζερβάνος, Πένυ Δεληγιάννη, Λίλη Τέγου, Μάγκυ Χαραλαμπδίου, Αλέξανδρος Ντούνης, Τάσος Κωστής, Σία Κοσκινά,

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Tobias A. Schliessler

Σχεδιασμός Παραγωγής: Sarah Greenwood

Κοστούμια: Jacqueline Durran

Μοντάζ: Virginia Katz

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Μαυριδοπούλου Μαρία
  2. Χοϊδά Λίλα
  3. ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΌΜΟΥ ΜΥΡΤΏ
  4. Βαρμπομπίτης Νίκος
  5. Γουρδουμπά Μαρία
  6. Μπλίντζιου Ιωάννα
  7. Πετροπούλου Ευαγγελία
  8. Ασλάνης Γιάννος
  9. Σωκιανός Άρης
  10. Χειμάρα Κατερίνα