Διαγωνισμός για 10 δώρα από την ταινία "O Πιτ και ο Δράκος του"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood  δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από ένα δωράκι από την καινούργια ταινία  "O Πιτ και ο Δράκος του"

Τα δώρα μας :

5 γούνινα τετράδια 

και 5 παγουρίνα

Λίγα λόγια για την ταινία

Από τις 20 Οκτωβρίου 2016 στους κινηματογράφους από τη Feelgood και μεταγλωτισμένο. O Πιτ και ο Δράκος του είναι το ριμέικ της κλασικής και πολυαγαπημένης ταινίας της Disney που βγήκε στις αίθουσες το 1977. Ο σκηνοθέτης David Lowery (Ain’t Them Bodies Saints) επιστρέφει στη μαγική ιστορία της φιλίας ενός αγοριού κι ενός δράκου, και την αφηγείται ξανά με συναρπαστικό τρόπο, διαχρονική ματιά και εντυπωσιακά εφέ. Σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Bryce Dallas Howard, καθώς και ο βραβευμένος με Όσκαρ Robert Redford, ο οποίος υποδύεται τον πατέρα της. Η ταινία απευθύνεται σε όλη την οικογένεια και αποδεικνύει ότι η πίστη και η ανθρωπιά μπορεί να αλλάξει βαθιά τον τρόπο που ζούμε και αντιμετωπίζουμε τα πράγματα.

Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η ίδια του η κόρη, η Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley). Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Elliot. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με τον δράκο στις διηγήσεις του Mr.Meacham.

Διάρκεια: 102’

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 


Οι νικητές είναι:

5 γούνινα τετράδια 

  1. ΛΟΥΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
  2. ΠΑΣΛΗ ΕΛΕΝΗ
  3. Αναγνώστου Αλεξάνδρα
  4. Πασπαλά Ελευθερία
  5. Χατζηδημητρίου Νίκος

και 5 παγουρίνα

  1. Ζαμπούνης Σωτήρης
  2. Μπαλαλα Βασιλικη
  3. Κουλούρα ΑΘηνά
  4. Ζήσης Νίκος
  5. Παντελίδου ανθη