Κερδίστε 11 δώρα από την ταινία "Τα Μυαλά που Κουβαλάς"

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood  προσφέρει στους φίλους του 11 φανταστικά  δωράκια από την καινούργια ταινία που προβάλεται από τις 3 Σεπτεμβρίου στους Κινηματογράφους από την Feelgood "Τα Μυαλά που Κουβαλάς" 

Τα Μοναδικά δωράκια που σας προσφέρουμε είναι :

 • 5 σετ αυτοκόλλητα
 • 2 ενήλικα μπλουζάκια
 • 2 τετράδια
 • 2 θήκες για τάμπλετ

Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν την Παρασκευή 18/9 το πρωί στην πρώτη σελίδα του www.pamebolta.gr

Λίγα λόγια για την ταινία

Το να μεγαλώνεις δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά για τη Riley που ξεριζώνεται από την ήσυχη ζωή της σε μια κωμόπολη της κεντροδυτικής Αμερικής για να εγκατασταθεί στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκεται η καινούρια δουλειά του πατέρα της.

Όπως όλοι μας, έτσι κι η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου μέσα στο μυαλό της, απ’ όπου τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, στο Κέντρο Ελέγχου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ενώ η Χαρά, το κυρίαρχο και σημαντικότερο συναίσθημα της Riley, προσπαθεί να διατηρήσει το ηθικό υψηλό, τα υπόλοιπα συναισθήματα συγκρούονται μεταξύ τους για το πώς να διαχειριστούν μια διαφορετική πόλη, ένα νέο σπίτι κι ένα καινούριο σχολείο.

Από τα οροπέδια της Νότιας Αμερικής (Ψηλά στον Ουρανό) σε μια μητρόπολη γεμάτη τέρατα (Μπαμπούλες Α.Ε.), ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Pete Docter έχει ξεναγήσει το κοινό σε πρωτόγνωρους, απίθανους, γεμάτους φαντασία τόπους.

Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στην πιο εκπληκτική τοποθεσία που υπάρχει, το μυαλό ενός 11χρονου κοριτσιού. «Τα μυαλά που Κουβαλάς» είναι η πιο ανατρεπτική, εντυπωσιακή και ευφυής σύλληψη της Pixar, ένα αριστούργημα για όλη την οικογένεια και μία επιβεβαίωση ότι η τέχνη του animation δεν θα πάψει ποτέ να μας αιφνιδιάζει με τις ασύλληπτες ικανότητες της.

Και φυσικά δεν λείπουν οι αξέχαστες προσωπικότητες, οι υπέροχες κινηματογραφικές στιγμές και το καθαρόαιμο χιούμορ. Ετοιμαστείτε να γελάσετε, να συγκινηθείτε και να αλλάξετε μυαλά για το πώς λειτουργεί το μυαλό μας.

Διάρκεια: 102’

Περισσότερα...

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές για τα Μοναδικά δωράκια είναι :

 • 5 σετ αυτοκόλλητα
  ΤΡΙΑΝΤΗ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
  καραμπατση μαρια
  Χρυσοχοιδου Ρενα
  ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
  Μιχαηλίδης Παύλος
   
 • 2 ενήλικα μπλουζάκια
  Μπεη Κατερινα
  ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΡΜΠΑΝΗ
   
 • 2 τετράδια
  ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
  ΓΟΥΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
   
 • 2 θήκες για τάμπλετ
  ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ
  ΚΑΥΚΗ ΧΡΥΣΑΥΓΗ

  Οι νικητές θα πρέπει να μας στείλουν την διεύθυνση τους στο info@pamebolta.gr για να τους σταλούν άμεσα τα δώρα