Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινία "Ζωούπολη"

Το Pambolta.gr σε συνεργασία με την Feelgood  δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας "Ζωούπολη" για την Κυριακή 28/2  στο VILLAGE CINEMAS@THE MALL ATHENS

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 3 Μαρτίου και σε 3D και η πρεμιέρα είναι Κυριακή 28/02 στο VILLAGE CINEMAS@THE MALL ATHENS, ώρα προσέλευσης 16:00 & ώρα έναρξης 17:00. Θα έχει και photo booth πριν για τα παιδάκια και τους γονείς

Λίγα λόγια για την ταινία 

Μετά την τεράστια επιτυχία του Ψυχρά κι Ανάποδα και των Υπερέξι, η Disney ετοιμάζεται να κλέψει και πάλι τις καρδιές μας με τη νέα της ξεκαρδιστική περιπέτεια με πρωταγωνιστή… ολόκληρο το ζωικό βασίλειο!

Η Ζωούπολη μας ξεναγεί σε έναν απίστευτο κόσμο που φιλοξενεί απολαυστικούς χαρακτήρες και τα πιο εντυπωσιακά τοπία που έχουμε δει, συγκεντρωμένα σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων. Η ταινία παρακολουθεί την περιπέτεια της Τζούντι, ενός λαγού που θέλει να γίνει αστυνομικός, αλλά και του διασκεδαστικού περίγυρου της, o οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει ότι ο καθένας (και ειδικά η μικρόσωμη Τζούντι) μπορεί να γίνει αυτό που θέλει.

Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Byron Howard (Μαλλιά Κουβάρια), Rich Moore (Ραλφ: Η Επόμενη Πίστα) και Jared Bush (Οι Υπερέξι), τρεις από τους πιο έμπειρους στο κινούμενο σχέδιο δημιουργούς. Ετοιμαστείτε να μάθετε πώς μιλάνε, ντύνονται, μετακινούνται και λύνουν τις υποθέσεις τους οι κάτοικοι μιας πολύβουης μεγαλούπολης που ανήκει αποκλειστικά στα ζώα!

Η μοντέρνα μητρόπολη της Ζωούπολης δεν μοιάζει με καμία άλλη πόλη. Είναι ένα χωνευτήριο όπου κάθε είδους ζώο, από τον θηριώδη ελέφαντα μέχρι το μικροσκοπικό τρωκτικό, συνυπάρχει με το άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πόλη είναι χωρισμένη σε κοινωνικές τάξεις βασισμένες σε συνήθειες και στερεότυπα. Όταν η αισιόδοξη και πανέξυπνη Τζούντι Χοπς καταφθάνει, ανακαλύπτει ότι το να είσαι το πρώτο λαγουδάκι αστυνομικός ανάμεσα σε μεγαλόσωμα και σκληρά ζώα δεν είναι καθόλου εύκολο. Αποφασισμένη να αποδείξει την αξία της, αρπάζει την ευκαιρία να λύσει μια υπόθεση, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα συνεργαστεί με μια κυνική και παμπόνηρη αλεπού που ακούει στο όνομα Νικ Γουάιλντ. Έχουν λιγότερες από 48 ώρες στη διάθεση τους για να βρουν ένα εξαφανισμένο θηλαστικό.

Διάρκεια: 108’

 

Στη Ζωούπολη ο καθένας μπορεί να γίνει αυτό που θέλει


Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι:

  1. Ηρώ Παστρικου
  2. Γιάννος Ασλάνης
  3. TOURKANTONI FLORA
  4. ΜΠΟΥΡΒΑΡΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
  5. αντωνοπούλου κωνσταντίνα
  6. Μουλακάκη Ιωάννα
  7. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΖΩΗ
  8. ΤΣΟΚΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
  9. ΑΓΑΠΙΑΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
  10. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ