Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση " Το Πνεύμα των Χριστουγέννων"

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με το Στέκι του Παιδιού δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για την Παράσταση " Το Πνεύμα των Χριστουγέννων" την Κυριακή 3 Ιανουαρίου  στις 18:00 στο Στέκι του Παιδιού

Πρόκειται για την πιο διάσημη παγκοσμίως χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Μάριου Ιορδάνου. Μία θεατρική παράσταση που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες! Το μεστό, γεμάτο μηνύματα, κείμενο του Κάρολου Ντίκενς σε διασκευή και απόδοση Μάριου Ιορδάνου και Σοφίας Καζαντζιάν, διανθίζεται με χορογραφίες κλασικού μπαλέτου και σύγχρονου χορού σε μουσική Μότσαρτ και χριστουγεννιάτικα τραγούδια για τα παιδιά.

Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη παράστασή του σε Ελλάδα, Βερολίνο και Ζυρίχη για τον σπουδαίο Νίκο Καζαντζάκη, ο Μάριος Ιορδάνου έρχεται να μεταφέρει στη θεατρική σκηνή με μία ιδιαίτερη προσέγγιση το κλασικό παιδικό έργο του Κάρολου Ντίκενς με το διασκευασμένο τίτλο “Το πνεύμα των Χριστουγέννων”.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Μάριος Ιορδάνου

Διασκευή – απόδοση κειμένου: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν

Χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν

Φώτα: Χριστόφορος Τσακιρόπουλος

Παίζουν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Τζούλια Μουρελάτου

Σύνοψη: Είναι παραμονή Χριστουγέννων. Όλοι είναι χαρούμενοι στους δρόμους. Τραγουδούν και γιορτάζουν! Όμως ο Σκρουτζ, ένας γκρινιάρης και ιδιότροπος άνθρωπος, δεν αγαπά τα Χριστούγεννα και τους ανθρώπους. Αλλά αυτή τη χρονιά τον περιμένει μία έκπληξη...

Τρία πνεύματα θα εμφανιστούν στο δωμάτιό του και θα προσπαθήσουν να του φανερώσουν το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: Την αγάπη!

Άραγε θα τα καταφέρουν;

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

 

ΟΙ νικητές είναι  :
  1. ΒΕΡΓΩΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
  2. Αδρακτα Φουλα