Στη χώρα των ούφα ούφα

ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟΡΝΤ;
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΕΡΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!

Στο Ποντικοφιόρδ φτάνει μια μυστηριώδης επιστολή και ο Τζερόνιμορντ είναι ο μόνος που μπορεί να την αποκρυπτογραφήσει! Δυστυχώς όμως δεν μπορεί να βγάλει άκρη. Μάλλον τους ζητούν βοήθεια οι Ούφα Ούφα, οι πιο τεμπέληδες ποντικοί ολόκληρου του νησιού! Ο αρχηγός του Ποντικοφιόρδ οργανώνει αμέσως μια επίσημη αποστολή με ντρακάρ παρασύροντας τον Τζερόνιμορντ σε μια θάλασσα… από μπελάδες!

Στον μακρινό Βορρά, σε ένα μυστηριώδες αρχιπέλαγος, ζει ένας λαός τρωκτικών που δε φοβάται τίποτα, εκτός από τους δράκους… Οι Ποντίκινγκ!
Είναι όλοι ψηλοί, γεροδεμένοι και θαρραλέοι, όλοι εκτός από τον Τζερόνιμορντ. Αυτός είναι ο διανοούμενος του χωριού και το όνειρό του είναι να καταφέρει να κερδίσει ένα κράνος των Ποντίκινγκ και… την καρδιά της όμορφης Τουρφίνας!

Για παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών

Τίτλος πρωτοτύπου: Νella terra degli Uffa Uffa

Μετάφραση: Τουλούπη, Ελένη

Εικονογράφος: Εικ/φηση εξωφ.: G. Facciotto (μολύβι) & F. Ferron (σινική & χρωματισμός) | Art Dir.: I. Bruno | Γραφιστ. σχεδ.: M. De Toffol / TheWorldof DOT | Εικ/φηση εσωτ.: G. Facciotto (μολύβι) & Al. Costa (σινική & χρωματισμός) | Γραφικά: C. Cebraro | Ιδέα: E. Dami

Σειρά: ΠΟΝΤΙΚΙΝΓΚ

Σχήμα: 14 Χ 18,5

Σελίδες: 128

Έτος έκδοσης: 2021

ISBN: 978-960-04-5186-3

Τιμή:7,70 ευρώ

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Κέδρος

Συγγραφέας: 

ΣΤΙΛΤΟΝ, ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ