Οι Περιπέτειες του Μάρκο Πόλο

Το αξέχαστο ταξίδι του Μάρκο Πόλο από τη Βενετία στη μακρινή Κίνα, στην Αυλή του Άρχοντα της Ανατολής. Παρέα με τον Τζερόνιμο Στίλτον θα γνωρίσουμε τους σταθμούς αυτού του ταξιδιού και θα ανακαλύψουμε μαγικά τοπία, μυστηριώδη πρόσωπα και μυθικά ζώα.

Ο Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στο Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Εκεί η φύση είναι προστατευμένη και οι ποντικοί ζουν ευτυχισμένοι. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Τζερόνιμο συλλέγει παλιές κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα, αλλά αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να γράφει βιβλία στα οποία αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειές του!

Έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων το βραβείο Πόντιτζερ για το βιβλίο του Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 48 γλώσσες και έχουν πουλήσει 140 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Είναι τα βιβλία που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχουν χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές και που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδουν διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία.

Ηλικία: από 7 έως 12 ετών

Τίτλος πρωτοτύπου: Le avventure di Marco Polo

Γλώσσα πρωτοτύπου: Ιταλικά

Μετάφραση: Τουλούπη, Ελένη

Εικονογράφος: Giuseppe Facciotto, Barbara Pellizzari (μολύβια και καθαρισμός), Alessandro Muscillo (χρωματισμός), Danilo Barozzi (παράρτημα «Στα ίχνη του Μάρκο Πόλο») Γραφικά: Υuko Egusa και Chiara Cebraro Εξώφυλλο: Giuseppe Facciotto και Flavio Ferron Ιδέα: Elisabet

Έτος έκδοσης: 2017

Σελ.: 392

Σχήμα: 14 Χ 19

ISBN: 978-960-04-4833-7

Τιμή:18.71 ευρώ

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Κέδρος

Συγγραφέας: 

ΣΤΙΛΤΟΝ, ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ