Το μυστικό του Λεονάρντο

Η ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΟΣ
Πέρα πέρα μακριά, στον Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό με τα βαθιά νερά, βρίσκεται ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και όπου ζουν μόνο ποντικοί. Εκεί ζει και ο Τζερόνιμο Στίλτον, μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, που συνεχώς τον παρασύρουν σε περιπέτειες συναρπαστικές και πάντοτε διασκεδαστικές… όπως αυτή που θα διαβάσετε σ’ αυτό το βιβλίο!

«Με τον Βενιαμίν και την Τράπι ταξιδεύουμε στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Θα κάνουμε ένα ποντικοφανταστικό ταξίδι στα ίχνη αυτής της μοναδικής μεγαλοφυΐας που άφησε πίσω της και ένα μυστικό, για να το ανακαλύψουμε εμείς…»

Ο Τζερόνιμο Στίλτον γεννήθηκε στην Ποντικούπολη, την πρωτεύουσα της Ποντικονήσου. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο δημοφιλή εφημερίδα της Ποντικονήσου, την οποία ίδρυσε ο παππούς του, ο Τορκουάτο Ταπανωκάτο. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Τζερόνιμο συλλέγει κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα. Αυτό που απολαμβάνει περισσότερο, όμως, είναι να γράφει βιβλία στα οποία αφηγείται τις περιπέτειές του.

Η σειρά Ξεκαρδιστικές Ιστορίες του Τζερόνιμο Στίλτον απευθύνεται σε παιδιά από 7 ως 12 ετών και είναι μοναδική! Είναι η σειρά που απολαμβάνουν τα παιδιά γιατί έχει χιούμορ, δράση, και πολλές ανατροπές. Είναι η σειρά που εμπιστεύονται γονείς και εκπαιδευτικοί γιατί μεταδίδει διαχρονικές ηθικές αξίες. Ο αναγνώστης ταυτίζεται με τον Τζερόνιμο, που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της καθημερινής ζωής με χιούμορ και αισιοδοξία. Η σειρά γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα βιβλία του Τζερόνιμο Στίλτον έχουν μεταφραστεί σε 49 γλώσσες και έχουν πουλήσει 152 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Για παιδιά ηλικίας 7-12 ετών

Τίτλος πρωτοτύπου: Il segreto di Leonardo

Μετάφραση: Κασαπίδης, Γιώργος

Εικονογράφος: Danilo Loizedda (σχεδιασμός), Carolina Livio (μελάνια), Daria Cerchi και Valeria Cairoli (χρωματισμός) | Γραφικά: Maria Lorini | Art Director εξωφύλλου: Ιacopo Bruno | Εικόνα εξωφύλλου: Roberto Ronchi (σχεδιασμός), Alessandro Muscillo (χρωματισμός) | Γραφ

Σειρά: ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Έτος έκδοσης: 2019

Σελ.: 128

Σχήμα: 14 Χ 18,5

ISBN: 978-960-04-5010-1

Τιμή:7.70 ευρώ

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Κέδρος

Συγγραφέας: 

ΣΤΙΛΤΟΝ, ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ