Σεβαστιανός ο Φοβερός!

Οι Εκδόσεις βιβλιοΔιάπλους παρουσιάζουν το νέο μουσικό παραμύθι της  συγγραφέως Λητώς  Τσακίρη Παπαθανασίου που έχει τον τίτλο "ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ!" Στο νέο αυτό παραμύθι υπογράφει τη μουσική ο μαέστρος Νίκος Ευθυμιάδης &  την Εικονογράφηση ο Νικόλας Γιαννόπουλος .

 
Το βιβλίο κυκλοφορεί υπό την Αιγίδα της UNESCO & μας μιλά για το ευαίσθητο θέμα του σχολικού εκφοβισμού, το προλογίζει με θέρμη στο οπισθόφυλλο του ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς & Νήσων κος Ιωάννης Μαρωνίτης. Το θέμα του σχολικού εκφοβισμού είναι ένα φλέγον ζήτημα που η συγγραφέας προσεγγίζει με ευαισθησία και προτείνει την αποδοχή των ατίθασων παιδιών με ζεστασιά, διάλογο &  αγάπη .
 
Με  πρώιμη παρέμβαση μπορούμε σταθερά και υπεύθυνα να εξαλείψουμε τις ακραίες συμπεριφορές των παιδιών μας ώστε στο μέλλον να πάψουν να υπάρχουν θύτες στα σχολεία μας .                                                                                                    
 
Στο βιβλίο  σχολιάζει το θέμα  συμμετέχοντας φιλικά & η  Διδάκτωρ Ψυχολογίας  & Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού -Πανεπιστημίου  Paris V κα Γιάννακα Νατάσσα ,  οποία προτείνει λύσεις για την εξάλειψη του δυσάρεστου αυτού σχολικού φαινομένου  .
 
Η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου για άλλη μια φορά ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή του μουσικού παραμυθιού. Το βιβλίο ανήκει στη νέα σειρά της συγγραφέως "ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΥ "  
 
 Όλες οι παρουσιάσεις της συγγραφέως είναι  όμορφα & δημιουργικά ταξίδια στον μαγευτικό κόσμο των  εκπαιδευτικών παραμυθιών της , με  τραγούδι,  ρυθμό και παραμυθένια μουσική.                                                   
 
ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τηλ :6972271968 Εmail:litotsakiri@gmail.com 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Εκδοτικός οίκος: 

Εκδόσεις Διάπλους

Συγγραφέας: 

ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ