Mουσικό παραμύθι στον ΙΑΝΟ "Στου ονείρου μου την άκρη.. φιλία έχω & αγάπη"

Η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ της Σταδίου το Σάββατο 9 Απριλίου ώρα 11πμ το νέο μουσικό της παραμύθι με τίτλο "Στου ονείρου μου την άκρη...φιλία έχω & αγάπη" Εκδόσεις βιβλιοΔΙΑΠΛΟΥΣ
Η συγγραφέας θα ζωντανέψει διαδραστικά την ιστορία της, συντροφιά με τους μικρούς μαθητές του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής "ΧΙΟΝΑΤΗ" των Εκπαιδευτηρίων Καντά .
Θα προλογίσουν: Ευαγγελία Κανταρτζή, Πρόεδρος του ΕΚΕΔΙΣΥ Εθνικού Κέντρου Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού & Μουσείου Σχολικής Ζωής & Εκπαίδευσης του ΥΠΕΠΘ, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών, κος Άρης Καντάς & η Κατερίνα Μουρίκη συγγραφέας παιδικών βιβλίων.
Πόσο μακριά μπορούν να μας ταξιδέψουν τα όνειρα μας? Ελάτε να το βρούμε μαζί μέσα απο τη τρυφερή αυτή ιστορία . Θέματα του βιβλίου ο σεβασμός στη διαφορετικότητα & η αξία της φιλίας

Είσοδος ελεύθερη.

Για παιδιά από 2 έως 102 ετών

Λίγα λόγια για τη Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου

Η Λητώ Τσακίρη Παπαθανασίου είναι μια ονειροπόλα παραμυθού που λατρεύει τη μουσική, είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Νέα Μηχανιώνα. Αγαπά τις περιπέτειες, τη θάλασσα & τα ταξίδια. Στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα υπήρξε κειμενογράφος διαφημιστικών, εκφωνήτρια, παραγωγός & υπεύθυνη διαφήμισης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ΔΕΘ, έγραφε και επιμελούνταν αφιερώματα μόδας στο περιοδικό ΕLLE, είχε δική της Διαφημιστική Εταιρία , και υπήρξε μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με συμμετοχές σε πλήθος παραστάσεων.
Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Βόλου, με εξειδίκευση στην «Ψυχική Υγεία & την Ειδική Αγωγή» από το ΤΕΙ Λάρισας. Έχει κάνει «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» και είναι Πιστοποιημένη Εισηγήτρια του ΕΚΕΠΙΣ διδάσκει Δημιουργική Απασχόληση σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εκπαίδευσης & είναι Υπεύθυνη στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ «ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ», ιδιοκτήτρια του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής «ΛΗΤΩ» στη Λάρισα, μητέρα δυο αγοριών, λατρεύει τα παιδιά και πάντα γράφει τους ρόλους για τις παραστάσεις των μικρών της μαθητών .
Έμμετρά και Θεατρικά της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό «Παράθυρο» στην Εκπαίδευση του Παιδιού, πολλά τραγουδάκια της είναι δημοσιοποιημένα στο youtube . «Ανακύκλωση μαζί», «Φθινοπωράκι», το «Παραμυθοτράγουδο της Συγγνώμης», «Τεχνολογία Χαλαρά», «Δρακοϊστοριες», «Ειρήνη», «Ένας δράκος μια φορά» τραγουδάκια για τους μήνες & τις εποχές , και πολλά άλλα.

Οι μουσικές της ιστορίες που ξεκλειδώνουν τα παιδικά συναισθήματα με γενικό τίτλο «ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ» ξεκίνησαν το 2013 με το πρώτο μουσικό βιβλίο «Η ΖΙΖΗ Η ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ» που μιλά για τον σεβασμό στη μοναδικότητα της προσωπικότητας του παιδιού. Το 2014 κυκλοφόρησαν «ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑ» όπου το παιδί αναγνωρίζει τον κόσμο με θάρρος μέσα από τις εμπειρίες του παππού Νικόλα & το μουσικό παραμύθι για τη διαχείριση των φόβων μας, με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ». Στην ίδια σειρά απο αρχές του 2016 ανήκει και το νέο μουσικό βιβλίο της «ΣΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΚΡΗ…ΦΙΛΙΑ ΕΧΩ & ΑΓΑΠΗ» που υμνεί την αξία της φιλίας & το σεβασμό στη διαφορετικότητα.Υλοποιούνται πανελλαδικά βιωματικά ανοικτά σεμινάρια εκπαιδευτικών για τον τρόπο που μπορούν να δουλευτούν .

https://youtu.be/jI5pxREF_Nw

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

ΙΑΝΟS Σταδίου 24, Αθήνα: 210 3217917
ΛΗΤΩ ΤΣΑΚΙΡΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 6972271968

Διεύθυνση: 

ΙΑΝΟS Σταδίου 24, Αθήνα: 210 3217917

Πόλη: 

Κόστος: 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

09/04/2016 - 11:00

Σχόλια