To Πολύτεχνο -Χώρος Παιδικής Καλλιτεχνικής Αγωγής

Έλα και εσύ με την μαμά και το μπαμπά παρέα να διασκεδάσεις αλλά και να μάθεις να ταξιδέψεις μαζί τους στον κόσμο της μουσικής, του θεάτρου και της ζωγραφικής.

Το Πολύτεχνο είναι και πάλι κοντά σας με τα νέα του προγράμματα

Τι είναι η Μουσικοκινητική Aγωγή C. ORFF!!!!! Μωράκι... από 1 έτους έως 2 ετών.

 Όλοι ξέρουμε ότι σου αρέσει να είσαι με τη μαμά σου ή τον μπαμπά σου όσο πιο πολύ γίνεται! Σου αρέσει να μιλάς μαζί τους, να τραγουδάς, να χορεύεις, να τους γελάς και να σου γελούν. Να παίζεις μαζί τους, να χαίρεσαι και να μοιράζεσαι κάθε τι καινούργιο γύρω σου. Και εσύ μαμά ή μπαμπά... Που ξέρεις πόσο σημαντικός είναι ο πρώτος χρόνος, αλλά και ο επόμενος, για το μωρό σου, σε προσκαλούμε να ανακαλύψετε μαζί με το μωρό σου τον « Κόσμο της Μουσικής».
Να χαρείτε μαζί, να ζήσετε δημιουργικές στιγμές με όλη την ομάδα (γονείς και μωρά). Αυτή η επικοινωνία δυναμώνει τις σχέσεις γονέα και παιδιού. Η μουσική και η κίνηση είναι μέσα που προωθούν την ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Βελτιώνουν την νοητική και ψυχοκινητική ανάπτυξη, βοηθούν στη γλωσσική ανάπτυξη. Ενισχύουν την κοινωνικοσυναισθηματική ισορροπία.

Σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση! Θα παίξουμε μαράκες, θα χορέψουμε με κορδέλες, θα τραγουδήσουμε και θα γνωριστούμε τόσο οι μεγάλοι όσο και τα μωράκια μας.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ORFF
Ημέρα Έναρξης: Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου  Ώρα: 5.30 με 6.30 το απόγευμα.
Ηλικίες παιδιών: 1 έτους έως 2 ετών και με τη συμμετοχή των γονιών
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210-6859383
Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα : ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΑΣ  ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ
Σας περιμένουμε στην πρώτη συνάντηση όπου: Θα παίξουμε μαράκες, θα χορέψουμε με κορδέλες, θα τραγουδήσουμε και θα γνωριστούμε τόσο οι μεγάλοι όσο και οι μικροί. Το πρώτο σου μουσικό σχολείο θα είναι γεμάτο χορό, μουσική και παιχνίδι.  

Κόστος για το Πρώτο Μάθημα 10 ευρώ  

Τι είναι η Μουσικοκινητική Aγωγή C. ORFF!!!!! 2 ετών έως 5 ετών

Το μάθημα της Μουσικοκινητικής Αγωγής C. Orff απευθύνεται  σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας και γίνεται ομαδικά. Στόχος του μαθήματος είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον κόσμο της μουσικής με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. Το παιχνίδι, το τραγούδι, ο χορός, τα μουσικά όργανα της ορχήστρας Orff είναι τα μέσα με τα οποία τα παιδιά βιώνουν τις μουσικές έννοιες, πειραματίζονται, άλλοτε εκτελούν και άλλοτε δημιουργούν μουσικές και κινητικές συνθέσεις.

Η ένωση της μουσικής με την κίνηση και το λόγο δίνει την ευκαιρία για πολύπλευρες δημιουργικές δραστηριότητες, με αποτέλεσμα τα παιδιά να αγαπούν τη μουσική. Χαίρονται τη συνεργασία, την ομαδικότητα, αποκτούν αυτογνωσία και αναπτύσσουν τη φαντασία και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ORFF
Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 ετών και με τη συμμετοχή των γονιών
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210-6859383
Ημέρα Έναρξης: Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου  Ώρα: 6.30 με 7.30 το απόγευμα.
Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα : ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΨΙΧΑΛΕΣ  ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ
Ναι, επιστρέψαμε από τις διακοπές μας και φέρνουμε μαζί μας καινούργια τραγούδια, χορούς και παιχνίδια. Τραγούδια που θα ζωντανέψουν στο πρώτο μας φθινοπωρινό μάθημα, τραγούδια που θα τα συνοδέψουμε με μουσικά κρουστά όργανα, κιθάρα και πιάνο. Μαζί θα βρούμε καινούργιους ήχους από τη φύση. Ήχους που θα τους κάνουμε μουσική.
Κόστος για το Πρώτο Μάθημα 10 ευρώ 

Τι είναι το θεατρικό παιχνίδι !!!! 2 ετών έως 5 ετών

Το θεατρικό παιχνίδι είναι η αγωγή τους σώματος και του μυαλού.
Μέσα από τα θεατρικά παιχνίδια, την κίνηση, την δραματοποίηση των παραμυθιών και την θεατρική συγγραφή τα παιδιά μαθαίνουν να εκφράζονται σωστά, να σέβονται την άποψη του άλλου, να βάζουν κανόνες παίζοντας, Με αυτό τον τρόπο μεγαλώνουν τους ορίζοντες τους, παίζοντας ρόλους καταλαβαίνουν τον εαυτό τους και τον κόσμο των μεγάλων.

Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών.
Κόστος: 45 ευρώ το μήνα
Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ.: 210-6859383
Ημέρα Έναρξης : Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου , Ώρα: 06.30 -  07.30 το απόγευμα.
Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα : ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
Τα παιδιά θα δραματοποιήσουν το παραμύθι «Το Ταξίδι της Κυρίας Βροχής» Η μουσική και ο χορός θα μας ταξιδέψουν, τα σύννεφα και ο αέρας  θα ξυπνήσουν νεράιδα του φθινοπώρου και οι πρώτες ψιχάλες θα πέσουν στην διψασμένη γή .
Εργαλεία  μας τα Μουσικοκινητικά και Θεατρικά Παιχνίδια.

Κόστος για το Πρώτο Μάθημα 10 ευρώ 

Τι είναι το εργαστήριο Κατασκευών - Ζωγραφικής!!!! 2 ετών έως 5 ετών

Οι κατασκευές είναι μια πολύ σημαντική έκφραση της εικαστικής γλώσσας Όταν τα παιδιά φτιάχνουν κατασκευές μαθαίνουν να αναγνωρίζουν σχήματα και χρώματα, καλλιεργούν δεξιότητες όπως η λεπτή κινητικότητα, αποκτούν αίσθηση του εικαστικού αλλά και του ευρύτερου χώρου, εξοικειώνονται με την διαδικασία της σύνθεσης. Περπατώντας στο μονοπάτι που οδηγεί στην οργάνωση της μορφής ξεπερνούν εμπόδια, κατακτούν  μικρές και μεγάλες νίκες, νοιώθουν την χαρά της δημιουργίας, αποκτούν αυτονομία.

Όταν οι κατασκευές γίνονται στα πλαίσια μιας μικρής ομάδας καλλιεργείται η κοινωνικότητα καθώς τα παιδιά μαθαίνουν τόσο την συνύπαρξη όσο και την συνεργασία.
Στην ομάδα του Πολύτεχνου, μέσα σε ένα περιβάλλον που ευνοεί την δημιουργικότητα και την τρυφερή καθοδήγηση παιδαγωγού τα παιδιά θα βαδίσουν βήμα - βήμα στο θαυμαστό μονοπάτι του οδηγεί στην γένεση της μορφής στην αυτονομία και τη κοινωνικότητα.

Ηλικίες παιδιών: 2 έως 5 και με τη συμμετοχή των γονιών.
Κόστος: 45 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ
Τόπος: ΣΠΑΡΤΗΣ 22 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ. 210- 6859383
Ημέρα Έναρξης : Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου, Ώρα: 05.30 - 06.30 το απόγευμα.
Το Θέμα για το πρώτο μας μάθημα : ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ
Μάζεψε και εσύ ξερά φύλα από τα δέντρα και έλα να φτιάξουμε παρέα την δική σου σύνθεση με μπογιές και ξερά φύλα στο δικό σου χαρτόνι. Μπορείς και εσύ να στολίσεις το παιδικό σου δωμάτιο με την δική σου δημιουργία
Κόστος για το Πρώτο Μάθημα 10 ευρώ 

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Το κάθε σεμινάριο έχει το δικό του κόστος

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλ:210 - 6859383
www.topolytexno.gr

Διεύθυνση: 

Σπάρτης 22 Χαλάνδρι.

Πόλη: