"Όταν ο λύκος πεινάει",στον ΙΑΝΟ από τις εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

O IANOS και οι εκδόσεις ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,  μαζί με την ομάδα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων «Φτου και βγαίνω» παρουσιάζουν την κωμική κουκλοθεατρική παράσταση «Όταν ο λύκος πεινάει και αγαπάει».

Που: ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΙΑΝΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ 24, ΑΘΗΝΑ

Για παιδιά από 4 ετών και άνω.

Το σενάριο βασίζεται στο βιβλίο της Christine Naumann‑ Villeminn «Όταν ο λύκος πεινάει» των εκδόσεων Παπαδόπουλος. Το βιβλίο μας μιλάει για τον Εδμόνδο Ευπατρίδη που πεινάει. Πεινάει πολύ και θέλει να φάει κουνέλι. Ένα ωραίο, τροφαντό, οικόσιτο κουνέλι. Γι 'αυτό αποφασίζει να πάει στην πόλη. Στην πόλη, όμως, τα κουνέλια έχουν γείτονες. Κι οι γείτονες μπορεί να είναι πολύ απαιτητικοί. Ή και πολύ ευγενικοί...

‑ Καημένε Εδμόνδε, τι σου έμελλε να πάθεις!

Η παράσταση έχει ως θέμα της, τη σωστή διατροφή  που μετά από εξαντλητικές περιπέτειες ανακαλύπτει ο λύκος, αλλά και την αγάπη που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ αυτόν και μια λυκίνα.

Παρουσιάζεται με μια ηθοποιό και μια κουκλοπαίχτρια, που θα χειριστεί κούκλες διαφόρων τεχνικών και μεγεθών. Κατά τη διάρκεια της παράστασης τα παιδιά συμμετέχουν σε εκπαιδευτική δραστηριότητα γύρω από τη διατροφή, ενώ στο τέλος παίζουν μουσική και χορεύουν.

Αν δεν θέλετε να χάσετε αυτή τη μοναδική παράσταση σας περιμένουν στο παιδικό τμήμα του IANOΥ το Σάββατο 13.10.2012 στις 12:00.

www.ianos.gr

 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/10/2012 - 12:00