Χρόνια πολλά Μανούλα

Το περιοδικό Παιδί & Νέοι Γονείς προσκαλεί για άλλη μια χρονιά μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουν μαζί τη Γιορτή της Μητέρας στο Εμπορικό Κέντρο Avenue!

Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις αφιερωμένες στις μαμάδες, που θα κάνουν τους μικρούς μπόμπιρες να περάσουν αξέχαστα! Οι εκπλήξεις θα είναι όλες μία και μία:

Σε ένα καταπληκτικό σκηνικό με φράουλες, τα παιδιά θα βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες. Καλλιτέχνες του face painting θα ζωγραφίζουν στα πρόσωπά τους χαρούμενα σχέδια. Απίθανες μπαλονοκατασκευές θα παίρνουν μορφή μπροστά στα μάτια τους. Εκεί θα βρίσκεται και ο διαδραστικός πίνακας της Fastrackids, όπου οι μικροί φίλοι θα παίζουν εκπαιδευτικά παιχνίδια, προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία, μέσα από μία εντυπωσιακή οθόνη!

Ειδικά τραπέζια, πλαισιωμένα με εκπαιδευμένους παιδαγωγούς, θα περιμένουν τα παιδιά για να ζωγραφίσουν, να παίξουν με επώνυμα παιχνίδια και τέλος... το καλύτερο: να φτιάξουν μια αναμνηστική ευχετήρια κάρτα μέσα στην οποία θα ζωγραφίζουν και θα γράφουν λόγια αγάπης στη μανούλα τους!

Ώρες : Παρασκευή 6/5 5μ.μ. - 9μ.μ. & Σάββατο 7/5 11π.μ. - 8μ.μ.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Eίσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 06/05/2011 - 17:00 έως τις 07/05/2011 - 20:00