Το αστρόπαιδο στο Οξυγόνο

Ένα αγόρι προσγειώνεται από τα αστέρια. Ένα παιδί που όσο μεγαλώνει τόσο πιο σπουδαίο γίνεται. Τι συμβαίνει όμως όταν η ομορφιά και η εξυπνάδα γίνονται αλαζονεία; Τι συμβαίνει όταν διώχνουμε μακριά αυτούς που μας αγαπούν; Το παραμύθι ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των παιδιών με παντομίμα, θεατρικό παιχνίδι και με μια γλώσσα… φανταστική! Ας μαντέψουμε τα λόγια των ηρώων πίσω από τους μαγικούς τους ήχους και ας ξετυλίξουμε όλοι μαζί το κουβάρι της ιστορίας του Αστερόπαιδου.

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΠΑΙΔΟ του Όσκαρ Ουάιλντ (εικονογράφηση: Βασίλης Παπατσαρούχας), με τον ηθοποιό Μάριο Μεβουλιώτη

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-9 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 22 Δεκεμβρίου 2014). Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια κρύα νύχτα του χειμώνα ένα λαμπερό αστέρι, όμοιο με κομμάτι από χρυσάφι, πέφτει από τον ουρανό, αγγίζοντας κι άλλα αστέρια στην τροχιά του. Φωλιάζει στο χιονισμένο δάσος. Ένας ξυλοκόπος σκύβει να πιάσει τον θησαυρό. Σηκώνει τον χρυσαφένιο μανδύα που είναι καμωμένος από αστέρια, αλλά δεν υπάρχει θησαυρός. Ούτε χρυσάφι, ούτε ασήμι. Μονάχα ένα παιδί που κοιμάται, ένα αστερόπαιδο… 

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/01/2015 - 12:30