Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων για τις περιπέτειες του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ στο Οξυγόνο

Διαδραστικό παιχνίδι ρόλων με αφορμή τη σειρά με τις περιπέτειες του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ του Γίργκεν Μπανσέρους, με την ομάδα GAMECRAFT

Ο αγαπημένος ιδιωτικός ντετέκτιβ των παιδιών, ο ντετέκτιβ Κλουζ, έρχεται να σας παρασύρει σε ένα ακαταμάχητο παιχνίδι μυστηρίου, όπου καλείστε να επιλύσετε τους πιο περίπλοκους γρίφους. Απαραίτητες αποσκευές για το ταξίδι σας; Παρατηρητικότητα, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω απ’ όλα διάθεση για παιχνίδι!

Η Όλγα η περιπτερού που προμηθεύει τον Κλουζ με τις αγαπημένες του τσίχλες Κάρπεντερ, η μαμά του με τα σκόρπια σε όλο το σπίτι σημειώματα, η Γιάννα η καλύτερη μπαλαδόρισσα του σχολείου, ο Βοτάν, το θεόρατο σκυλί του Μασκοφόρου Μπιλ, η χωριατοπούλα Γιούλε –που είναι και πολύ εντάξει κορίτσι– και άλλοι πολλοί φανταστικοί ήρωες έρχονται να βοηθήσουν τον Κλουζ στην εξιχνίαση των πιο δύσκολων υποθέσεων. Είστε έτοιμοι για ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου με τον καλύτερο εννιάχρονο ντετέκτιβ όλων των εποχών;      

H Gamecraft είναι μια δημιουργική ομάδα που δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού και της υλοποίησης πρωτότυπων εκδηλώσεων, βασισμένων σε μοντέρνες και ενδιαφέρουσες τεχνικές όπως τα παιχνίδια ρόλων, τα ζωντανά παιχνίδια ρόλων (L.A.R.P – Live Action Role Playing) και τα διαδραστικά παιχνίδια σε ανοιχτό ή κλειστό χώρο. Έχει προλάβει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να παρουσιάσει δρώμενα σε μουσεία, μνημεία και χώρους πολιτιστικού, εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. Τα στελέχη της ειδικεύονται στα παιχνίδια ρόλων και την αφήγηση.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8-11 ετών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (ανώτατο όριο: 30 παιδιά). Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ

 

Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει μυστήρια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων. Έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες και έχει πουλήσει πάνω από 850.000 αντίτυπα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ

Ο Κλουζ είναι ο μεγαλύτερος μικρός ντετέκτιβ του κόσμου! Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους διάσημους συναδέλφους του. Λατρεύει τη δουλειά του και δεν μπορεί χωρίς αυτή. Κι επειδή είναι καλός ντετέκτιβ, αφού λύνει και τα πιο σκοτεινά μυστήρια, οι υποθέσεις καταφθάνουν η μία μετά την άλλη. Οι πελάτες του μένουν πάντα ικανοποιημένοι και τον πληρώνουν καλά για τις υπηρεσίες του.

Σε τσίχλες. Μάλιστα, καλά ακούσατε. Τον πληρώνουν σε τσίχλες! Γιατί αυτό είναι το πρώτο μεγάλος πάθος του Κλουζ. Κι όχι όποιες κι όποιες τσίχλες, αλλά οι φοβερές και τρομερές Κάρπεντερ, που είναι φυσικά οι καλύτερες τσιχλόφουσκες στον κόσμο.

Το δεύτερο μεγάλο πάθος στη ζωή του Κλουζ είναι το… γάλα. Αν ο ντετέκτιβ Μάρλοου πίνει ένα ποτηράκι ουίσκι για να σκεφτεί με την ησυχία του και να βρει την άκρη στο μυστήριο που τον απασχολεί, ο Κλουζ πίνει πολλά ποτήρια κρύο γάλα!

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr.  Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Πόλη: 

Κόστος: 

Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου της σειράς του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ κατά την είσοδο στην εκδήλωση.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/11/2014 - 12:30