Περάσαμε φανταστικά στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης « Η Δωδέκατη Νύχτα» μαζί με τους μικρούς μας φίλους

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011 ,η ώρα 17:30, o καιρός μουντός και κρύος και οι πρώτες ψιχάλες εμφανίστηκαν στον ουρανό ….Τίποτα  όμως δεν εμπόδισε τους μικρούς μας φίλους  στο να έρθουν στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Η Δωδέκατη νύχτα» του Σαίξπηρ στο θέατρο Θεμέλιο που ήταν μόνο για τα μέλη του pamebolta.gr

Θέατρο ΘεμέλιοΗ ώρα περνάει και μαζευόμαστε όλοι μέσα στο θέατρο στο οποίο τους περιμένει η Λούση η Καμηλοπάρδαλη για να τους δώσει αγκαλίτσες, να βγάλουν φωτογραφιούλες και να τους γνωρίσει από κοντά..και βέβαια για το τέλος άφησε  τον μαγικό θησαυρό της τον οποίο άνοιξε και μοίρασε χιλιάδες καραμέλες, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά στα παιδάκια.

Αλλά τώρα είναι ώρα για να αρχίσει η παράσταση και έτσι η Λούση φεύγει με την υπόσχεση ότι θα ξανασυναντηθούν σύντομα.

Η παράσταση αρχίζει σε ένα θέατρο στο οποίο δεν πέφτει καρφίτσα αλλά και με τόσο καλά παιδάκια που κάνουν τρομερή ησυχία για να παρακολουθήσουν αυτή την μαγευτική παράσταση η οποία μας ξετρέλανε όλους.Δωδέκατη Νύχτα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ

Τι να πρωτοπούμε για την παράσταση …πολύ ωραία διασκευασμένη, με τρομερή μουσική και τραγούδια, πολύ χιούμορ και ηθοποιούς που παίζανε καταπληκτικά σε ένα χώρο μικρό αλλά πολύ ζεστό.

Μια παράσταση που πραγματικά πρέπει να δούνε και όλοι οι μικροί μας φίλοι που δεν μπόρεσαν να την παρακολουθήσουν το Σάββατο. Θα διασκεδάσουν και τα παιδιά αλλά και οι γονείς τους και…θα μας θυμηθούν. Η Λούση θέλει να το ξαναδεί!! Οι παραστάσεις είναι Σάββατο στις 18.00 / Κυριακή στις 11.00 & στις 15.00

Δωδέκατη Νύχτα του Ουίλιαμ ΣαίξπηρΗ παράσταση τελειώνει και οι ηθοποιοί παίρνουν τα παιδάκια στην σκηνή για να χορέψουν μαζί τους  και να κάνουν όλοι μαζί μια μεγάλη υπόκλιση την οποία και καταχειροκρότησαν οι γονείς.

Με το… «Πηνελόπη!! Ιουλιέτα!!!….Μαρία είπαμε με λένε!!!» στα χείλη όλων των παιδιών απλώνουμε χαρτιά και μαρκαδόρους σε όλη την σκηνή  και ζωγραφίσουμε μαζί τις εντυπώσεις μας από την παράσταση.

Οι Ηθοποιοί περιμένουν με αγωνία τα παιδάκια να τους δώσουν τις ζωγραφιές που έχουν κάνει για αυτούς και μερικούς τους βλέπει ότι είναι έτοιμοι να βουρκώσουν με την αγάπη των παιδιών και τις μοναδικές τους ζωγραφιές.Θεατρο Θεμελιο

Μια μοναδική παράσταση έφτασε στο τέλος της και οι μικροί μας φίλοι φεύγουν μαζί με ένα μικρό δωράκι και μια υπόσχεση ότι θα συναρτηθούμε πολύ σύντομα.

Διεύθυνση:  Θέατρο Θεμέλιο, Λένορμαν 82, Αθήνα
Τηλ: 210.86.43.310.
Σας ευχαριστούμε πολύ που κάνατε το Σάββατο μας τόσο Μοναδικό.

Εδώ θα βρείτε τις φωτογραφίες σας με την Λούση και άλλες φωτογραφίες από την παράσταση

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/11/2011 - από τις 17:30 έως τις 20:00

Σχόλια

Καλημέρα ευχαριστούμε πολύ

Καλημέρα ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε να δούμε μία τόσο ωραία παράσταση. Η κόρη μου ενθουσιάστηκε απο εχθές όλο για αυτό μιλάει. Να είσαι καλά και να δίνεις πάντα την ευκαιρία σε παιδάκια να παιρνάνε τόσο ωραία.

Σας ευχαριστούμε πολύ που σε

Σας ευχαριστούμε πολύ που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας δώσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια τόσο εξαιρετική παράσταση. Συγχαρητήρια!!

Eυχαριστούμε πολύ για την

Eυχαριστούμε πολύ για την πολύ ωραία παράσταση που παρακολουθήσαμε στο θέατρο ΘΕΜΕΛΙΟ.
Η υποδοχή ήταν ζεστή,οι ηθοποιοί εξαιρετικοί,οι ζωγραφιές και τα δωράκια στο τέλος έκλισαν μια πολύ όμορφη βραδιά για τα παιδιά μας και μας.
Συντελεστές του παμεβολτα μας πήγατε μια υπέροχη βόλτα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

Πράγματι περάσαμε φανταστικά

Πράγματι περάσαμε φανταστικά στη "Δωδέκατη Νύχτα". Μία από τις πιο ωραίες παραστάσεις, αφού μαζί με τα παιδιά περάσαμε καλά και εμείς οι γονείς. Το γέλιο άφθονο, οι ηθοποιοί πολύ δροσεροί, σας ευχαριστούμε πολύ για το ωραίο αυτό απόγευμα, που μας το γλυκάνατε επίσης με τις καραμελίτσες και τα δωράκια σας!