Δωρεάν προβολή ''ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3'' για τους φίλους του pamebolta.gr

Δωρεάν προβολή ''ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3'' για τους φίλους του pamebolta.grΤο Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 μεταφερθήκαμε μαγικά μαζί με τους μικρούς μας φίλους στον κόσμο της Μαδαγασκάρης 3 και αισθανθήκαμε ότι ήμασταν και εμείς μέρος του τσίρκου Αμερικάνο!!!



Δωρεάν προβολή ''ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3'' για τους φίλους του pamebolta.grH Παρέα του www.pamebolta.gr μαζί με τους 300 φίλους τους μικρούς και μεγάλους παρακολούθησαν ΔΩΡΕΑΝ την προβολή του αγαπημένου έργου των παιδιών ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ 3: Οι φυγάδες της Ευρώπης στο Σινέ Παράδεισος

Με το που τελείωσε η ταινία και πέσανε τα γράμματα ακούστηκε μια παιδική φωνή “ο Πέπε!!! ο Πέπε !!! μπήκε μέσα στην ταινία” . O Πέπε είχε τρυπώσει και εμφανιστεί στην σκηνή....... Όλα τα παιδάκια ενθουσιασμένα καλωσόρισαν την μασκότ του pamebolta.gr τον Πέπε τη Μαϊμού και αφού φωτογραφήθηκαν και έπαιξαν μαζί του πήραν δώρο μερικές ζωγραφιές με ήρωες της ταινίας για να τις ζωγραφίσουν σπίτι τους.Δωρεάν προβολή ''ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3'' για τους φίλους του pamebolta.gr

Κατόπιν, ανεβήκαμε όλοι στην αίθουσα του Θερινού κινηματογράφου, όπου έχει δημιουργηθεί παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, Bungee Trampoline και Αναρριχητικό πύργο.

Η εκδήλωση αυτή έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει το pamebolta.gr, στην σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, να παρέχει όλο και περισσότερους τρόπους για δωρεάν διασκέδαση των παιδιών.

Τα παιδιά έφυγαν αργά το απόγευμα γεμάτα χαρά και περιμένοντας την επόμενη εκδήλωση του pamebolta.gr και τα δωρεάν μαθήματα Ζωγραφικής /Μαθήματα Μαγειρικής ,Μαθήματα Μαγείας και Καραόκε που διοργανώνει το Σινέ Παράδεισος ( Ζάππα 4, Κορυδαλλός)

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/10/2012 - από τις 15:30 έως τις 17:00

Σχόλια

Kαλημέρα Pame Bolta

Kαλημέρα Pame Bolta !

Ευχαριστούμε πολύ, όλα ήταν πολύ ωραία και τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν! Να είστε καλά!

Καλή εβδομάδα :))