Αποκριάτικο πάρτι & Κοπή πίτας 2015 του Pamebolta.gr

Οι μικροί μας φίλοι έβαλαν τα αποκριάτικά τους στις 14 Φερβουαρίου 2015, πήραν τις μάσκες και τις σερπαντίνες τους και ήρθαν στο Σινέ Παράδεισο για  να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ημέρα της αγάπης με πολλές εκπλήξεις , τον Πέπε τη Μαιμού και να κόψουμε την πίτα του Pamebolta.gr.


Στις 13:00 το Σινέ Παράδεισος (Ζάππα 4 στον Κορυδαλλό) γέμισε παιδάκια με διάφορες στολές και το γλέντι άρχισε !!!

Πρώτη στάση ήταν η κατασκευή κάρτας για την γιορτή της αγάπης, στην συνέχεια φτιάξανε πολύ όμορφες καρδούλες, χορέψανε και παίξαμε παιχνίδια.

Μετά από λίγη ώρα και ενώ εμείς όλοι είμασταν απασχολημένοι να φτιάξουμε όμορφα πράγματα για να τα δώσουμε σε αυτούς που αγαπάμε είδαμε απο τις σκάλες να εμφανίζετε ο Πέπε κρατώντας μια μοναδική πίτα με όλους τους ήρωες του Pamebolta.gr.

Τα παιδιά ξετρελάθηκαν άρχιζαν να φωνάζουν Πεπε Πέπε και κάθησαν όλοι μαζί για να κόψουμε την πιτούλα μας. Αφού την κόψαμε και βρήκαμε τον νικητή μας ,που ήταν ένας μικρός φίλος μας ο οποίος κέρδισε ένα παιχνίδι συνεχίσαμε το παιχνίδι .

Στις 15:00 κατεβήκαμε όλοι στην είσοδο πήραμε τα ποπ κορν μας και μπήκαμε στην αίθουσα στου κινηματογράφου για να απολαύσουμε την καινούργια ταινία της Barbie.

Περάσαμε τόσο όμορφα και ελπίζουμε να έχουμε την χαρά να το ξανακάνουμε του χρόνου.

Η είσοδος και όλες οι δραστηριότητες όπως και η ταινία ήταν χορηγία τους Pamebolta.gr

Δείτε πως περάσαμε ......

 

Ευχαριστούμε τις  ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ (Θηβών 211, Νίκαια, τηλ 213 0247558) για την τόσο όμορφη πιτούλα μας που μας έκαναν δώρο.

Διαβάστε περισσότερα για τις σπιτικές δημιουργίες εδώ

 

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/02/2015 - από τις 13:00 έως τις 17:00