Περάσαμε Φανταστικά στην Γιορτή του Πατέρα στην Πάρο

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους που βοήθησαν για να γίνει αυτή η εκδήλωση και προπαντός τα παιδιά και τους μπαμπάδες τους που με τόση όρεξη και κέφι συμμετείχαν στις δραστηριότητες μας .

Εδώ θα βρείτε Φωτογραφίες και βίντεο (εδώ και εδώ και εδώ) από την εκδήλωση  

Το pamebolta.gr μαζί με τον σύλλογος γυναικών “Αρηίς” και τον Ναυτικό Όμιλο Πάρου πραγματοποίησαν στις 17 Ιουνίου 2012 μια εκδήλωση για την ημέρα του Πατέρα. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου μεταμορφώθηκε σε ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ.

Χρόνια πολλά ΜπαμπάΟ αέρας λυσσομανούσε αλλά αυτό δεν εμπόδισε παιδιά και μπαμπάδες να μαζευτούν γεμάτοι κέφι και διάθεση για παιχνίδι.

Οι αφίσες της εκδήλωσης που είχαν τυπωθεί με την χορηγία του Τυπογραφείου Πάρου είχαν κολληθεί σε κεντρικά σημεία για να ενημερωθούν όλα τα παιδάκια για την εκδηλωσούλα μας.

Νόστιμα μπισκοτάκια από το ζαχαροπλαστείο ΜπαρμπαρήςΜπαρμπαρής Ζαχαροπλαστείο περίμεναν τα παιδιά να τα γλυκάνουν και πολύχρωμα μπαλόνια σε σχήματα ψαριών, δελφινιών, nemo κ.λπ. από το Σύλλογο Γυναικών “Αρηίς” ήταν εκεί για να τα καλωσορίσουν.

Στο εσωτερικό του Ναυτικού Ομίλου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν όμορφες καρτούλες, και δωράκια για τους μπαμπάδες τους με άμμο και χρώμα !!!

Γιορτή του πατέρα στην ΠάροΤα χεράκια τους γέμισαν χρώματα και πολλές παιδικές παλάμες με το όνομα του κάθε παιδιού που διακόσμησαν την ομαδική μας κατασκευή για ένα μεγάλο χρόνια πολλά προς τους μπαμπάδες.

Στην συνέχεια με οδηγό την φαντασία τους φτιάχνανε όμορφες ζωγραφιές με θέμα τον Μπαμπά τους και του γράψανε πάνω όμορφες ευχούλες.

Ξάφνου εμφανίστηκε η Λούση η Καμηλοπάρδαλη και τα παιδιά ξετρελάθηκαν, έτρεξαν πάνω της, της πήραν αγκαλίτσα και βγάζανε φωτογραφίες μαζί της.

Ήρθε η ώρα να μαζευτούμε όλα τα παιδάκια και να φωνάξουμε όλοι μαζί ένα τεράστιο “Χρόνια Πολλάαα Μπαμπά ” οι φωνούλες των παιδιών ακούστηκαν σε όλη την Πάρο και τα χαμόγελα των μπαμπάδων ήταν πραγματικά πολύ μεγάλα.

Γιορτή του πατέρα στην ΠάροΜετά σε συνεννόηση με τα παιδιά είπαμε να τους αφιερώσουμε ένα καλοκαιρινό χορευτικό το οποίο και πραγματοποίησαν όλο νάζι και χαρά.

Συγχρόνως οι μπαμπάδες ψήνανε σουβλάκια και κοιτάζανε τα παιδιά τους να διασκεδάζουν.

Ένα τρελό μουτράκι εμφανίζετε και πείραζε όλα τα παιδάκια. Τους πέταγε τα καπέλα, τα γαργάλαγε, τα κυνήγαγε, ποιος άλλος θα μπορούσε να ήταν εκτός από τον Πέπε την Μαϊμού.Γιορτή του πατέρα στην Πάρο

Μια φανταστική τούρτα εμφανίστηκε με πάνω της παιδάκια, μια όμορφη παραλία και φυσικά την Λούση και τον Πέπε που δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Τα παιδάκια μαζεύτηκαν γύρω από το τραπέζι με την τούρτα και μαζί με την Λούση και τον Πέπε τραγούδησαν “Να ζήσεις pamebolta και χρόνια πολλά” και όλοι μαζί με ένα δυνατό φουυυυυυυυυυυυυυυυυ έσβησαν τα κεράκια για τα δεύτερα γενέθλια του pamebolta.gr.

Το Ζαχαροπλαστείο Μπαρμπαρής σε συνεργασία με το Candyland πραγματικά μας έφτιαξαν την ομορφότερη τούρτα που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε και τους ευχαριστούμε πολύ γι'αυτό.

Μετά ήρθε η ώρα για τρελό παιχνίδι στην παραλία. Όλα τα παιδιά και οι μπαμπάδες τους Γιορτή του πατέρα στην Πάροκατέβηκαν στην παραλία και το παιχνίδι άρχισε.....

Ο Πέπε ανέβηκε σε μια εξέδρα και έκανε προθέρμανση με τα παιδιά πριν αρχίσουν το παιχνίδι.

Μετά χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και παίξανε σκυταλοδρομία με αυγά και κουτάλια. Οι μπαμπάδες βοηθούσαν τα παιδιά της ομάδας τους και το παιχνίδι τελείωσε με πολλά γέλια και αρκετά σπασμένα αυγά!!!www.candyland.gr

Όλοι όσοι συμμετείχαν τους περίμεναν ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια με φανταστικά σχέδια από το Candyland.

Εκδήλωση στην Πάρο για την Γιορτή του ΠατέραΣτην συνέχεια μας περίμεναν και άλλα ομαδικά παιχνίδια στην παραλία στα οποία όλοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και ειδικά οι μπαμπάδες που ήταν γεμάτοι κέφι για παιχνίδι.

Τα παιχνίδια στην παραλία που ήταν στημένα από το Balloons Center ήταν πόλος έλξης για τα μικρότερα παιδιά και το βόλεϊ για τα μεγαλύτερα παιδιά.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Evis Rooms της Αλυκής για Evis roomτην μοναδική φιλοξενία τους και τα πανέμορφα δωμάτια τους,
Tο margarita's studio που πραγματικά μας μάγεψε με την κουζίνα τους και την πανέμορφη αυλή τους και την Τάσια για το νοστιμότατο μπριαμ της.

Xρόνια Πολλά σε όλους τους μπαμπάδες λοιπόν και ευχόμαστε να τα πούμε και ραντεβού του χρόνου.

 

info box

Για ηλικίες από: 

0-1
1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Πόλη: 

Κόστος: 

ΕίσοδοςΕλεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/06/2012 - από τις 11:00 έως τις 14:00