Μητριά με τη Χρυσή Καρδιά στο Οξυγόνο

Πως θα σας φαινόταν να είχατε διπλή ζωή, δυο σπίτια, δυο δωμάτια, δυο οδοντόβουρτσες,  δυο ζευγάρια πιτζάμες; Και κυρίως: άλλες χαρές, αγκαλιές και φιλιά πριν τον ύπνο με τη μαμά και αλλά τόσα με τον μπαμπά;

Και αν κάποια ημέρα ο μπαμπάς σας εμφάνιζε μια κομψή κυριά με κόκκινα σγουρά μαλλιά που τη λέγανε όμως μητριά; Κακιά, θα πείτε και μην το αρνηθείτε! Ελάτε να ανοίξουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας μπροστά στη νέα σας φίλη, τη μητριά, που τελικά δεν είναι διόλου κακιά αλλά αντίθετα έχει χρυσή καρδιά!

Εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο Η ΜΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ της Ελένης Σβορώνου, με την εμψυχώτρια Ρένα Αθανασοπούλου

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-7 ετών. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (έναρξη δηλώσεων: 5 Ιανουαρίου). Είσοδος ελεύθερη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Μια ηρωίδα εντυπωσιακή, η μητριά, έχει σε αυτή τη Μικρή Καληνύχτα πραγματικά χρυσή καρδιά. Και καταφέρνει να προσεγγίσει το θετό της παιδάκι με τρόπο που ανατρέπει όλα τα στερεότυπα, όχι μόνο των παραμυθιών, αλλά και τα σημερινά, που εξακολουθούν να είναι πολλά και δυστυχώς υπαρκτά.

****

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις, στα εργαστήρια και στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΞΥΓΟΝΟΥ που απευθύνονται σε παιδιά, μπορείτε να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr. Στο e-mail θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και ο τίτλος της εκδήλωσης την οποία επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

17/01/2015 - 10:30