Ας γνωρίσουμε την Άλκη Ζέη!

Η Άλκη Ζέη περιμένει τους μικρούς αναγνώστες στο ΟΞΥΓΟΝΟ, το Σάββατο, 13 Απριλίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι. Τα παιδιά θα συνομιλήσουν με την αγαπημένη συγγραφέα μικρών και μεγάλων και θα γνωρίσουν το πολυβραβευμένο έργο της. Στα βιβλία της, τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες και προτείνονται για μελέτη και σε σχολεία του εξωτερικού, διακρίνονται τα ζωηρά αφηγηματικά πρόσωπα, το διάσπαρτο χιούμορ, η καλοδουλεμένη πλοκή και η εξαιρετική λογοτεχνικότητα του κειμένου.

H ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-14 ΕΤΩΝ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@oxygono-metaixmio.gr με τίτλο ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ.

Στο μήνυμα θα πρέπει να σημειώνετε: 1. τον τίτλο του αγαπημένου βιβλίου του παιδιού από την εργογραφία της Άλκης Ζέη (δείτε παρακάτω τα βιβλία της που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ), 2. δύο ερωτήσεις που το παιδί θα ήθελε να θέσει στη συγγραφέα, 3. τα προσωπικά στοιχεία του παιδιού και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας). Εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις και η δήλωση συμμετοχής πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, το ΟΞΥΓΟΝΟ θα σας επιβεβαιώσει την κράτηση της θέσης.

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της: Το καπλάνι της βιτρίνας, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Κοντά στις ράγιες, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Η μωβ ομπρέλα, Ο θείος Πλάτων, Θέατρο για παιδιά, Αρβυλάκια και γόβες, Τα παπούτσια του Αννίβα, Μια Κυριακή του Απρίλη, Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα.

info box

Για ηλικίες από: 

9-12
12+

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/04/2013 - 12:30