"Μεθαύριο" από την ομάδα Τσιριτσάντσουλες

Μια μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους από 3 ετών και άνω. Η παράσταση «Μεθαύριο» είναι μια επαγγελματική παραγωγή, βασισμένη στο ομώνυμο ολλανδικό παραμύθι.

Αν και απευθύνεται κυρίως σε παιδικό κοινό, θα αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία για οποιαδήποτε ηλικία και φυσικά για όσους δεν έχουν ξεχάσει το παιδί μέσα τους, όπως επίσης και για εκείνους που θα ήθελαν να το ανακαλέσουν κοιτάζοντας την πραγματικότητα με τα αγνά μα και περίεργα μάτια της, γεμάτης δίψα για ζωή, παιδικής ψυχής.

Η θεατρική παράσταση «Μεθαύριο» πραγματεύεται τη σχέση δύο αδελφών όπως αυτή προκύπτει μέσα από το έργο:

Την αγάπη που τρέφουν η μια για την άλλη, την έμφυτη επιθυμία τους για επικοινωνία και παιχνίδι, αλλά και πιο σκοτεινά συναισθήματα που βγαίνουν στην επιφάνεια όπως ο εκνευρισμός, ο θυμός, το πείσμα έως  και το στιγμιαίο 'μίσος'.

Παράλληλα διαχωρίζεται η διαφορά των ρόλων τους, δηλ. της μεγαλύτερης και της μικρότερης, άλλοτε προξενώντας δυσφορία και αντιπαράθεση, άλλοτε φέρνοντας την ισορροπία ακόμα και πρόσκαιρη αλλαγή των ίδιων τους των ρόλων. Έτσι, η σχέση των δύο κοριτσιών, απογυμνωμένη από κοινωνικές συμβάσεις και 'πρέπει', καθρεφτίζει οποιαδήποτε δυαδική σχέση, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Που: @Ρουφ , Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18 (κοντά στο μετρό Κεραμεικός),
τηλ: 2103837191, 6944735460

Παίζουν: Ερμιόνη Δόβα (Νόνη/Νεράιδα), Σάσα Παπαλάμπρου (Αδελφάκι/Μουσικός-Accordeon), Χριστίνα Χριστοδούλου (Χριστίνα/Μάγισσα)
Σκηνοθεσία: Ilja Sloep
Μουσική: Κώστας Κοράκης
Μουσική συνεργασία: Στέφανος Φίλος, Σάσα Παπαλάμπρου
Κοστούμια, μάσκες: Μαρία Μαρκοπούλου
Σκηνικά: Ton Sloep, Διονύσης  Ματαράγκας
Κινησιολογική επιμέλεια: Μαρία Ραπτοτάσιου
Παραγωγή: Τσιριτσάντσουλες 2010

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Κόστος: 

8 Ευρώ και 5 Ευρώ μειωμένο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/12/2010 - 12:00
19/12/2010 - 12:00
26/12/2010 - 12:00