Τζούλια το Μελισσάκι

Η Τζούλια, το μελισσάκι, εκπαιδεύεται στο νόημα της ζωής και της ευτυχίας, σε ένα συναρπαστικό τρισδιάστατο παραμύθι. Η μικρούλα νεογέννητη εργάτρια, παραβαίνοντας το μελλισο-πεπρωμένο της, ονειρεύεται μια ζωή σαν τα παιδάκια των ανθρώπων.
Η σοφή Βασίλισσα Μέλισσα, μέσα από το συνεχές βουητό στο μελίσσι, ξεχωρίζει τη μικρή φωνούλα και τις διαμαρτυρίες της μαθητευομένης. Αναλαμβάνει αυτοπροσώπως τη διαπαιδαγώγηση της.
Κάθε βράδυ, την παίρνει στα βασιλικά δωμάτια, και της διηγείται παραμύθια και ιστορίες για την ζωή των ανθρώπων, με ήρωες δύο παιδάκια, το Σιμόν και τη Σάρα Ιστορίες για το αγοράκι και το κοριτσάκι, για τα παιχνίδια, τις σκανταλιές και για όλες τις περιπέτειες της ζωής... Κάθε βράδυ και μια ιστορία για το αγοράκι και το κοριτσάκι, που μεγάλωσαν, έζησαν πολλές ανθρώπινες και φανταστικές περιπέτειες, φτάνοντας στο τέλος της ζωής τους.

Μεγαλώνοντας οι ήρωες των παραμυθιών, μεγάλωνε κι η μικρή «Τζούλια», κάθε βράδυ, ώσπου γέρασε συντροφιά με το παραμύθι της , κι έγινε σοφή. Τόσο σοφή, που καταλαβαίνει, πια, ότι η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις ευτυχισμένες στιγμές.

Χώρα: Ιταλία
Διάρκεια: 76'
Έτος: 2003
Γλώσσα: Μεταγλωττισμένο στα Ελληνικά
Κατάλληλο: Οικογένεια
Είδος: Κινούμενα σχέδια

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Paolo Modugno
Σενάριο: Paolo Modugno,
Veronica Salvi
Παραγωγή: Veronica Salvi
Μουσική: Alessandro Molinari

Εισιτήρια προπωλούνται και στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 - 13:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την προβολή.
Κρατήσεις: 210 3418579
Δευ-Παρ 11:00 - 13:00

Πού :Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Αθήνα Αίθουσα Κινηματογράφος

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Κόστος: 

Κανονικό: €6, Μειωμένο: €4

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

από τις 27/02/2010 - 17:00 έως τις 28/02/2010 - 18:30