Τελικά μερικές αγορές είναι καλύτερες απο αυτό που περιμένεις

Σήμερα, μόλις παρέλαβα την παραγγελία μου από το www.kidscom.gr/coolclub και δεν πίστευα στα μάτια μου! Τα καινούρια ρούχα των παιδιών δεν παίζονται. Τα παιδάκια μου 4 ετών η μικρή μου και 8 ετών ο γιος μου ήταν ακόμα στο σχολείο.

Άνοιξα την κούτα όλο περιέργεια. Είχα δει τα ρούχα και τα παπούτσια στο site τους, αλλά είχα μια αγωνία αν οι αγορές μου ήταν όντως καλές. Μιλάμε… ότι ψώνισα δεν παίζεται!

Τα υφάσματα είναι απαλά, τα χρώμα και σχέδια πιο όμορφα από τις φωτογραφίες και οι γραμμές φανταστικές!

Τα παπούτσια της μικρής μαλακά και πολύ όμορφα! Όσο για τις τιμές; Τι να λέμε… Θα ήθελα τα διπλάσια χρήματα να πήγαινα στην αγορά.

Ήμουν λοιπόν περίεργη για το πώς θα αντιδρούσαν τα παιδιά μου. Μόλις γύρισαν από το σχολείο, τους είπα να έρθουν να ρίξουν μια ματιά… και το σπίτι μετατράπηκε σε πασαρέλα.

Έβαζαν, έβγαζαν, χαμογελούσαν, έπαιρναν πόζες.

Στο τέλος με πήραν μια αγκαλιά και μου είπαν «Μαμά, είναι τα πιο ωραία ρούχα που μας έχεις πάρει!». Τι άλλο να πω; Χαρούμενη μαμά, χαρούμενα παιδιά.

Το ίδιο απόγευμα, μπήκαμε πάλι στο site και προσθέσαμε καινούρια πραγματάκια για τον Οδυσσέα και την Αγγελική αλλά και κάποια για δωράκια.

Έχουμε βλέπετε δυο παιδικά πάρτι και τη γιορτή της βαφτιστήρας μου την άλλη εβδομάδα. Τι να πω;

Είχα και κάποιες απορίες τις οποίες και μου έλεισε άμεσα η ευγενέστατη κοπέλα που μου απάντησε στην τηλεφωνική τους γραμμή στο 211 311 211.

Το Cool Club, είναι σίγουρα πολύ Cool Και το προτείνω σε όλες τις μανούλες!

Είναι εύχρηστο το Site, τα προϊόντα του είναι φανταστικά, οι ποιότητες  εξαιρετικές.

Η παραγγελία μου δεν άργησε καθόλου να έρθει και ότι ψώνισα ήταν σε τιμές πολύ λογικές. Για εμένα που δεν έχω πολύ χρόνο να ψάχνω στα μαγαζιά, το Cool Club αποτελεί μια super λύση για την ευκολία μου και για να έχω την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές!

Μανούλες μπείτε στον κόπο να το δείτε https://www.kidscom.gr/coolclub/ αξίζει !!

Ειρήνη. (Μαμά του Οδυσσέα και της Αγγελικής)

 

Cool Club Store
 
- Λ. Κηφισού 86-88, Περιστέρι
Τηλ.: 210 5710077
 
Cool Club shops in a shop (Kidscom)
 
- Mαρούσι, Λ.Κηφισίας 124 
Τηλ:2108067150

- Αγ.Παρασκευή, Χαλανδρίου 3
Τηλ:2106014624
 

Ετικέτες: