Οι Ελληνικές φωνές πίσω από τη νέα ταινία της Sony «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ – Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ»

 Σινεμά: Οι Ελληνικές φωνές πίσω από τη νέα ταινία της Sony «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ – Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ»

Στη συνέχεια του ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ, «ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ: Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ» , που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους 1 Ιουλίου, ο αξιαγάπητος κατεργάρης είναι πάλι πίσω.

Στη νέα ζωή του Πίτερ, η Bea, ο Thomas και οι υπόλοιποι λαγοί έχουν φτιάξει μια μικρή οικογένεια, αλλά ο Πίτερ είναι και πάλι εκείνος που με τις σκανταλιές του, μοιάζει παράταιρος.

Μακριά από τον κήπο, ο Πίτερ βρίσκει έναν κόσμο που οι σκανταλιές εκτιμούνται, αλλά όταν η οικογένειά του θα ρισκάρει τα πάντα για να τον βρει, πρέπει κι ο ίδιος να επιλέξει τι είδους λαγός θέλει να είναι.

Στη μεταγλωττισμένη εκδοχή της ταινίας, τη φωνή του στον Πίτερ δανείζει ακόμη μια φορά ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης, ενώ στην αξιαγάπητη Αμέλια που θέλει να κάνει τον Πίτερ δικό της, τη φωνή δανείζει η Στεφανία Λυμπερακάκη. Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός εκπροσωπεί την Ελλάδα στο φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 με το τραγούδι “Last Dance” διεκδικεί με την εμφάνισή της στο Β' Ημιτελικό την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου.

ΠΙΤΕΡ ΡΑΜΠΙΤ – Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟ ‘ΣΚΑΣΕ

1 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΡΦΟΥΣ

Δείτε το Trailer


Σκηνοθεσία: Will Gluck

Πρωταγωνιστούν: Rose Byrne, Domhnall Gleeson

Με τις φωνές των: James Corden, Margot Robbie, Elizabeth Debicki

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Φάνης Μουρατίδης, ζίνη Παπαδοπούλου,Δημήτρης Σάρλος, Χρήστος Θάνος, Μελίνα Κατσακούλη, Χρήστος Συριώτης, Στεφανία Λυμπερακάκη, Μαριάνθη Σοντάκη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Άντρια Ράπτη, Τάνια Παλαιολόγου, Αργύρης Κανδύλης ,Πέτρος Δαμουλής, Φοίβος Ριμένας, Θανάσης Κουρλαμπάς, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Θάνος Συριώτης, Κατερίνα Μάντζιου, Κώστας Τερζάκης, Χρύσα Διαμαντοπούλου

Ετικέτες: 

info box

Διεύθυνση: 

Τρόποι επικοινωνίας: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

Πέμ, 01/07/2021 - 20:30

Άλλα άρθρα