ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ

 Σινεμά: ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ

28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους. Το αριστουργηματικό Ψυχρά κι Ανάποδα κυκλοφόρησε το 2013 και μας σύστησε δύο αξιαγάπητες αδελφές, ένα γοητευτικό βουνίσιο τύπο και έναν αξέχαστο χιονάνθρωπο που αγαπούσε το καλοκαίρι.

Έγινε η πιο επικερδής ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το εμβληματικό τραγούδι Let It Go, με τη μουσική και τους στίχους των Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez, απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού.

Φέτος, έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας, και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας αναλαμβάνει να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία της πρώτης ταινίας. Η απίθανη παρέα επιστρέφει σε μια επική, μυστηριώδη ιστορία που θα ταξιδέψει τους θεατές σε ένα σκοτεινό, μαγικό δάσος, ένα περιτριγυρισμένο από ομίχλη μέρος, όπου τα τέσσερα στοιχεία της φύσης (γη, άνεμος, νερό, φωτιά) έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Εκεί, θα αποκαλυφθούν πολλά μυστικά και όλοι, μα όλοι, οι αγαπημένοι ήρωες θα αλλάξουν για πάντα.

Η Disney επιστρέφει με μια εντυπωσιακή ταινία κινουμένων σχεδίων, μία φιλόδοξη παραγωγή με τους γνωστούς, αλλά και πολλούς καινούριους χαρακτήρες, νέα τραγούδια, θεαματικά εφέ, πολλή συγκίνηση και ξεκαρδιστικές σκηνές

Σύνοψη

Γιατί γεννήθηκε η Έλσα με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μια ακόμα φορά το βασίλειο της.

Διάρκεια: 103’

Visit

  1. Instagram: https://www.instagram.com/feelgood_entertainment/

  2. Twitter: https://twitter.com/FeelgoodEntment

  3. Fb: https://www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr/

  4. Youtube: https://www.youtube.com/Feelgoodentertainment

 

Ξέχνα το παρελθόν και βρες τον προορισμό σου

 

Η περιπλάνηση στο άγνωστο, ακόμα και για μία δυνατή βασίλισσα σαν την Έλσα, απαιτεί θάρρος, φαντασία και λίγη μαγεία. Η Έλσα έχει το χάρισμα να φτιάχνει πάγο και χιόνι. Πολύ πρόσφατα έμαθε να ελέγχει τη μαγική της δύναμη και αποκάλυψε τις δυνάμεις της στο βασίλειο μετά από χρόνια. «Η Έλσα είναι ένας συναρπαστικός χαρακτήρας με την απίθανη ικανότητα να τιθασεύει τη δύναμη της φύσης» λέει ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Η σύνδεση της με τη φύση ήταν εκεί από πάντα. Αλλά δεν ξέρει το γιατί». Οπότε, όσο χαρούμενη και να μοιάζει, η Έλσα νιώθει αναστατωμένη. Η σκηνοθέτιδα Jennifer Lee, που έγραψε και το σενάριο λέει: «Η Έλσα ακούει μια φωνή που την καλεί και κανείς άλλος δεν την ακούει. Προσπαθεί να την μπλοκάρει, αλλά δεν σταματάει. Της δείχνει κομμάτια από το παρελθόν. Της υπόσχεται απαντήσεις για τους λόγους που είναι όπως είναι. Η φωνή είναι επική και μυστηριώδης. Πρέπει να τη βρει».

Οι απαντήσεις που υπόσχεται αυτό το κάλεσμα απειλούν το βασίλειο. Οπότε, η Έλσα ξεκινάει ένα επικίνδυνο ταξίδι στο άγνωστο σε μαγεμένα δάση και σκοτεινές θάλασσες πέρα από την Αρεντέλα. Η Άννα είναι αποφασισμένη να πάει μαζί της, να είναι δίπλα της και να τη βοηθήσει να λύσει το μυστήριο, μαζί με τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν. Στην πρώτη ταινία, η Έλσα φοβόταν ότι οι δυνάμεις της είναι πολύ ισχυρές για τον κόσμο. Στη δεύτερη ταινία, ελπίζει να είναι αρκετές.

«Αν το Ψυχρά κι Ανάποδα είχε αίσιο τέλος» λέει η Lee, «το Ψυχρά κι Ανάποδα 2 είναι η μέρα μετά το έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Η ζωή επεμβαίνει και σου βάζει εμπόδια. Οπότε, μαθαίνουν να μάχονται για τη θέση τους στον κόσμο, να κάνουν το σωστό, όλα τα ενήλικα πράγματα που πρέπει να κάνουν. Έχει πλάκα και χιούμορ, αλλά παραμένει μια συναισθηματική ιστορία του να βρίσκεις την αποστολή σου».

Σύμφωνα με τον Buck, στη δεύτερη ταινία ο κόσμος έχει μόλις ανοίξει τις πόρτες του στους χαρακτήρες. «Προσπαθούν να καταλάβουν ποιοι είναι» λέει. «Αλλά μοιάζει σαν να έχουν μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο. Τώρα τακτοποιούνται. Αλλά έχουν πολλές άγνωστες περιοχές μπροστά τους». «Η ταινία αυτή επιφυλάσσει πολλές αλλαγές, είναι ένα θέμα που βλέπεις στην ιστορία και στο ύφος της ταινίας. Το φθινόπωρο αντανακλά την ωριμότητα των χαρακτήρων και με την αλλαγή των εποχών έρχεται μια νέα παλέτα με πλούσια φθινοπωρινά χρώματα που δεν έχουμε ξαναδεί» λέει ο σκηνοθέτης.

Οι Kristen Anderson-Lopez και Robert Lopez που συνέθεσαν τα τραγούδια της πρώτης ταινίας, επιστρέφουν με επτά ολοκαίνουρια τραγούδια που αιχμαλωτίζουν το συναίσθημα, την πλάκα και την περιπέτεια. «Νιώθω ότι όλα τα τραγούδια ασχολούνται με το να μεγαλώνεις. Και ο επικός τόνος της ταινίας είναι κάτι που θέλαμε να πετύχουμε στα τραγούδια από την αρχή». «Η δεύτερη ταινία είναι πιο επική και πιο μεγάλη από την πρώτη» λέει ο Buck. «Αλλά το κυριότερο είναι ότι και οι δύο μαζί λειτουργούν σαν μια ολοκληρωμένη ιστορία».

 

Περιγραφές Χαρακτήρων

Έλσα (με τις φωνές των Idina Menzel / Σίας Κοσκινά)

Η Έλσα είναι ο τέλειος μυθικός χαρακτήρας, είναι μαγική και εξωπραγματική. Είναι ευγνώμων που το βασίλειο την αποδέχεται και προσπαθεί σκληρά για να είναι καλή βασίλισσα. Μέσα της, όμως, αναρωτιέται για ποιο λόγο έχει γεννηθεί με ξεχωριστές δυνάμεις. Το μυστήριο αυτό τη στέλνει σε ένα ταξίδι με στόχο να αποκαλύψει μία θαμμένη αλήθεια από το παρελθόν της. Η Έλσα περιηγείται σε μία αχαρτογράφητη και μυστηριώδη χώρα, όπου οι δυνάμεις της θα περάσουν από δύσκολες δοκιμασίες. Σ’ αυτή τη διαδρομή, θα ανακαλύψει τη ζωή για την οποία είναι προορισμένη, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα ρισκάρει να χάσει τα πάντα, ακόμα και τον εαυτό της.

«Η Έλσα ήταν πάντα ένας συναρπαστικός χαρακτήρας, αλλά είναι η σύνδεση της με τη φύση που θα εξερευνήσουμε αυτή τη φορά» εξηγεί ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Δεν έχει μόνο μία σύνδεση, μπορεί και να τιθασεύσει τη φύση με τις δυνάμεις της. Αλλά αυτό σημαίνει πολλά ακόμα, όπως θα μάθουμε, αφού αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα στοιχειά της φύσης: τον άνεμο, τη φωτιά, τη γη και το νερό».

Η Έλσα αρχίζει να ακούει μια φωνή που έρχεται από μακριά. «Όταν η Έλσα αρχίζει να ακούει το κάλεσμα, θέλει να το αποφύγει» λέει η σκηνοθέτιδα Jennife Lee. «Αλλά η φωνή δεν σταματάει και της δείχνει κομμάτια από το παρελθόν και τι μπορεί να κάνει με τις μαγικές της δυνάμεις».

«Η ταινία έχει να κάνει με τις σκληρές απαντήσεις και τις αλήθειες που αντιμετωπίζουμε. Μπορεί να υπάρχει και μία τραγική όψη, αλλά μας μαθαίνουν κάτι για τον εαυτό μας» λέει η Lee.

Άννα (με τις φωνές των Kristen Bell/Βάσιας Ζαχαροπούλου)

Η Άννα είναι η απόλυτη παραμυθένια ηρωίδα. Είναι ήρεμη και μονίμως αισιόδοξη. Όλα είναι καλά, φτάνει να έχει την οικογένεια της, η Αρεντέλα να είναι ασφαλής και να μην χρειαστεί να είναι μόνη της ποτέ ξανά. Πάνω που η ζωή της μοιάζει γαλήνια, η Αρεντέλα απειλείται και η Έλσα καλείται να λύσει ένα επικίνδυνο μυστήριο του παρελθόντος. Υπάρχει κάποιο θαμμένο οικογενειακό μυστικό; Καθώς η Άννα ταξιδεύει με την Έλσα στα μαγεμένα δάση πέρα από την Αρεντέλα, μαζί με τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, αναρωτιέται αν θα μπορέσει ποτέ να επιστρέψει στην ευτυχισμένη ζωή που είχε κάποτε.

«Η Άννα δεν είχε τίποτα να χάσει στην πρώτη ταινία» λέει ο Buck. «Αλλά τώρα μπορεί να χάσει τα πάντα, γιατί τα έχει όλα. Ενώ η Έλσα ψάχνει απαντήσεις, η Άννα προσπαθεί να κρατηθεί από τα πάντα και τους πάντες γύρω της. Αναρωτιέται γιατί δεν κάθονται ήσυχοι και χαρούμενοι στο κάστρο όλοι μαζί για πάντα».

Κρίστοφ (με τις φωνές των Jonathan Groff/Φοίβου Ριμένα)

Παρόλο που το έχει μοιραστεί μόνο με τον Σβεν, ο Κρίστοφ είναι έτοιμος να προχωρήσει με την Άννα και να της κάνει πρόταση γάμου. Η Άννα αγαπά πολύ τον Κρίστοφ, αλλά δεν έχει πάρει είδηση ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Και όταν η Αρεντέλα δέχεται απειλή, ο Κρίστοφ δεν διστάζει να είναι εκεί για την Άννα και την Έλσα σε αυτό το ταξίδι σε μυστηριώδη μέρη που ακόμα και αυτός ο περπατημένος περιπατητής δεν έχει ξαναδεί.

Όλαφ (με τις φωνές των Josh Gad/Πάνου Μουζουράκη)

Έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τότε που η Έλσα έφτιαξε τον Όλαφ, και με το νέο μόνιμα παγωμένο υπέδαφο που του έχει εξασφαλίσει η Έλσα με τα μαγικά της κόλπα, μπορεί να χαρεί το καλοκαίρι. Ο δεσμός του με την οικογένεια του- την Άννα, την Έλσα, τον Κρίστοφ και τον Σβεν—είναι πιο δυνατός από ποτέ. Έχει μάθει πια να διαβάζει και να είναι ενθουσιασμένος με τα θαύματα της ζωής. Ξέρατε ότι οι άντρες έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να χτυπηθούν από κεραυνό συγκριτικά με τις γυναίκες; Και ξέρατε ότι το νερό έχει μνήμη; Χάρη σε αυτή την ανεξάντλητη αναζήτηση γνώσης και τη στάση του να χαίρεται τη ζωή σε κάθε της έκφανση, ο Όλαφ είναι πηγή χαράς και ελπίδας σε σκοτεινούς καιρούς.

«Είναι όλο ερωτήσεις» λέει η σκηνοθέτιδα Jennifer Lee. «Κάνει συλλογισμούς για τη ζωή, τον θάνατο και την ύπαρξη, όπως ένα παιδί, αλλά με τον τρόπο του».

Σβεν

Ο έμπιστος τάρανδος Σβεν παραμένει ο καλύτερος φίλος του Κρίστοφ. Παρόλο που ο Κρίστοφ βρήκε την αγάπη της ζωής του στο πρόσωπο της Άννα, συνεχίζει να είναι ο καλύτερος φίλος και εξομολόγος του, ειδικά τώρα που οι απόπειρες του Κρίστοφ να κάνει πρόταση γάμου στην Άννα δεν πάνε και πολύ καλά.

Βασίλισσα Ιντούνα (με τις φωνές των Evan Rachel Wood/Τάμτα)

Η μητέρα της Άννας και της Έλσα, σύζυγος του Βασιλιά Άγκναρ, η Βασίλισσα Ιντούνα αγαπά της κόρες της και θέλει να τις προστατεύσει με κάθε κόστος, ειδικά από τα μυστικά του παρελθόντος της. Αλλά καθώς οι μαγικές δυνάμεις της Έλσα δυναμώνουν και μαζί προκύπτουν όλο και περισσότερες ερωτήσεις, αρχίζει να αναρωτιέται μήπως το ίδιο της το παρελθόν είναι ικανό να δώσει τις απαντήσεις στην οικογένεια της. Δυστυχώς, δεν μπορεί να συνοδεύσει τις κόρες της στο ταξίδι και θα πρέπει να φύγουν μόνες τους, όταν μεγαλώσουν και είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν το πεπρωμένο τους.

Ματίας ( με τις φωνές των Sterling K. Brown/Πέτρου Δαμουλή)

Για χρόνια, ο υπολοχαγός Ματίας προστάτευε πιστά την πατρίδα του, την Αρεντέλα, ενάντια στον εχθρό, το Νορθάλντρα. Αλλά, εξαιτίας αυτού, βρέθηκε αιχμάλωτος στο μαγεμένος δάσος για πάνω από 30 χρόνια. Δεν έχει ξεχάσει τον όρκο του να υπηρετεί την Αρεντέλα, αλλά η άφιξη της Βασίλισσας Έλσας και η ανακάλυψη ότι έχει μαγικές δυνάμεις είναι η πρώτη από τις πολλές προκλήσεις που θα κλονίσουν τις πεποιθήσεις του.

Νοκ

Το μυθικό πνεύμα του νερού, το Νοκ, παίρνει τη μορφή ενός αλόγου με τη δύναμη του ωκεανού. Το Νοκ είναι ένας άγριος πολεμιστής που φυλάει τα μυστικά του δάσους με πυγμή. Για να αφήσει κάποιον να περάσει, το Νοκ πρέπει όχι μόνο να πειστεί ότι αξίζει, αλλά και να έχει κερδίσει τον σεβασμό του, κάτι σχεδόν απίθανο.

«Το Νοκ είναι εμπνευσμένο από τους σκανδιναβικούς λαϊκούς μύθους» λέει ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Είναι όμορφο, αλλά τρομαχτικό, επικίνδυνο και πολύ ισχυρό. Η Έλσα όμως μπορεί να συνδεθεί μαζί του».

Βασιλιάς Άγκναρ (με τις φωνές των Alfred Molina/Θανάση Κουρλαμπά)

Ο πατέρας της Άννας και της Έλσας, σύζυγος της Βασίλισσας Ιντούνα. Αγαπάει την οικογένεια του και θα έκανε τα πάντα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας του.

Μπρούνι

Ο Μπρούνι είναι μια περίεργη και χαριτωμένη σαλαμάνδρα που ζει στο μαγεμένο δάσος. Στην αρχή είναι ντροπαλός, αλλά τον ελκύει η μαγική δύναμη της Έλσας και απολαμβάνει τις νιφάδες που δημιουργεί.

Γιελένα (με τις φωνές των Martha Plimpton/Βίνας Παπαδοπούλου)

Η Γιελένα είναι η σιωπηλή αρχηγός των Νορθάλντρα. Προστατεύει με κάθε τρόπο την οικογένεια και την κοινότητα της, αλλά μαλακώνει όταν κάποιος δείχνει ότι καταλαβαίνει τη φύση και το περιβάλλον.

Χάνιμαρίν (με τις φωνές των Rachel Matthews/Μόνικας Χριστοδούλου)

Μέλος των Νορθάλντρα. Ένα ελεύθερο πνεύμα που δεν θέλει παρά να φέρει την ειρήνη στο μαγεμένο δάσος. Είναι θαρραλέα και τρέφει θαυμασμό για τη μαγεία της φύσης.

Ράιντερ (με τις φωνές των Jason Ritter/Γιώργου Σκουφή)

Ανυπόμονος και αστείος. Είναι ο αδερφός του Χάνιμαρίν. Είναι αισιόδοξος απέναντι στη ζωή. Αγαπά τους ταράνδους και δεν έχει ποτέ του περιηγηθεί εκτός του μαγεμένου δάσους. Θέλει να μάθει τον κόσμο και να περιπλανηθεί πέρα από τη μαγική ομίχλη.

Γκέιλ

Το στοιχείο του αέρα. Δεν είναι εύκολα ορατό, αλλά δεν έχει πρόβλημα να κάνει την παρουσία του εμφανή. Το Γκέιλ είναι παιχνιδιάρικο ή θυελλώδες.

Οι Γίγαντες της Γης

Είναι τα στοιχεία της γης. Τεράστια πλάσματα που όταν κοιμούνται σχηματίζουν βραχώδεις όχθες ποταμού, αλλά όταν ξυπνάνε μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη καταστροφή, ξεριζώνοντας δέντρα στο πέρασμα τους.

Το Στοιχείο της Φωτιάς

Είναι μία μικρή, υπερκινητική φλόγα που μπορεί να προκαλέσει το χάος σε ένα δάσος μέσα σε δευτερόλεπτα. Έχει μια γκάμα συναισθημάτων που επηρεάζει το πόσο επικίνδυνο στοιχείο μπορεί να γίνει.

Επτά ολοκαίνουρια τραγούδια

«Τα νέα τραγούδια αντηχούν τη συναισθηματική κατάσταση των χαρακτήρων και μέσα από τις απίθανες μελωδίες τους εμβαθύνουν και διευρύνουν την ιστορία» λέει ο σκηνοθέτης Chris Buck. «Η μουσική είναι αστεία και συναισθηματική, προσωπική και εμψυχωτική, οικεία και επική» συμπληρώνει η Jennifer Lee.

All is Found/Θα σε κρατάω

Μία επική μελωδία που μεταφέρει το κρυφό μήνυμα της Βασίλισσας Ιντούνα στην Έλσα.

Some Things Never Change/Αναλλοίωτη

Η Άννα, που βρίσκεται επιτέλους εκεί που θέλει, εξηγεί στον Όλαφ ότι δεν χρειάζεται να αλλάξουν όλα. Η οικογένεια είναι μαζί πια.

Into the Unknown/Στο Άγνωστο να’ ρθω

To τραγούδι υποχρεώνει την Έλσα να αναρωτηθεί πού ανήκει πραγματικά. Ποια είναι η αποστολή της; Η φύση του ταξιδιού της είναι επική και αυτό φαίνεται στο τραγούδι.

When I Am Older/Σαν μεγαλώσω

To τραγούδι του Όλαφ, όπου εκφράζεται η αλλαγή μέσα του, ενώ ξετυλίγεται ο θαυμαστός κόσμος του μαγικού δάσους.

Reindeer(s) Are Better Than People (Cont.)/Οι Άνθρωποι Σβεν Με Πληγώνουν (Η Συνέχεια)

Το τραγούδι που μαρτυρά τι περνάει ο Κρίστοφ.

Lost in the Woods/ΜέσΣτα Δάση Έχω Χαθεί

Ένα άκουσμα από τη δεκαετία του ’80, που δείχνει τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο Κρίστοφ στην προσπάθεια του να έρθει κοντά στην Άννα.

Show Yourself/Κοίτα Με

Το τραγούδι που σηματοδοτεί τη στιγμή που η Έλσα βρίσκει τον πραγματικό της σκοπό.

The Next Right Thing/Να Βγω Για Νέα Αρχή

Ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι που είναι και το τελευταίο που ακούγεται στην ταινία.

Παραλειπόμενα

Ταξίδι στον βορρά – Οι δημιουργοί έκαναν ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι στη Νορβηγία, την Ισλανδία και τη Φινλανδία για να εμπνευστούν από την ομορφιά και τα φθινοπωρινά χρώματα των τοπίων.

Η Ωραία Κοιμωμένη – H καλλιτεχνική ομάδα πίσω από τη δημιουργία του μαγεμένου δάσους εμπνεύστηκε από τον καλλιτέχνη Eyvind Earle, που ήταν υπεύθυνος για τα αιθέρια background και τις χρωματικές επιλογές της «Ωραίας Κοιμωμένης». Εμπνεύστηκαν επίσης από Ρώσσους ζωγράφους, που χρησιμοποιούσαν το φως στα τοπία τους με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Αόρατο κινούμενο σχέδιο – Σε ό,τι αφορά το Γκέιλ, το στοιχείο του αέρα, οι δημιουργοί χρειάστηκε να χτίσουν έναν χαρακτήρα που ήταν πρακτικά αόρατος. Τελικά, αποφάσισαν να αξιοποιήσουν ό,τι επηρεάζει το Γκέιλ, από τα φύλλα μέχρι τα μαλλιά και τα ρούχα άλλων χαρακτήρων, για να δείξουν τις κινήσεις του.

Βήματα στο νερό – Το πνεύμα του νερού, γνωστό ως Νοκ, ήταν μια ακόμα πρόκληση. Το Νοκ δεν είναι μόνο φτιαγμένο από νερό, αλλά κινείται μέσα κι έξω από αυτό. Στη σκηνή που εμφανίζεται για πρώτη φορά, βρισκόμαστε νύχτα στη Σκοτεινή Θάλασσα. Οι δημιουργοί έδωσαν στον χαρακτήρα όγκο με ένα ελάχιστο σπινθήρισμα κόντρα στο σκοτεινό φόντο, με μία κίνηση αλόγου και εφέ νερού στη χαίτη και την ουρά του. Το Νοκ είναι εμπνευσμένο από τη σκανδιναβική μυθολογία και παίρνει τη μορφή αλόγου με τη δύναμη του ωκεανού.

Μαλλιά Κουβάρια – Η ταινία είναι η πρώτη που χρησιμοποιεί ένα ειδικό πρόγραμμα για να αποδώσει τις τέλειες μπούκλες της Άννας, τα ανεμοδαρμένα τσουλούφια του Κρίστοφ και την ανανεωμένη κόμμωση της Έλσας.

Αληθινή βλάστηση – Οι δημιουργοί συμβουλεύτηκαν έναν βοτανολόγο από το Όσλο για να εξασφαλίσουν ότι το μαγεμένο δάσος έχει αυθεντική βλάστηση.

Πώς σε λένε, είπαμε; - Ο Μπρούνι, η σαλαμάνδρα, στην αρχή της παραγωγής άκουγε στο όνομα Σάλι.

Γίγαντες Παντού – Οι Γίγαντες της Γης είναι περιβάλλοντα στοιχεία αλλά και χαρακτήρες στην ταινία, οπότε απασχόλησαν διαφορετικές ομάδες κατά την παραγωγή της ταινίας.

Η μουσική σε νούμερα – Η ταινία έχει επτά ολοκαίνουρια τραγούδια. Η μουσική επένδυση έχει 19 κομμάτια. Στη μουσική επένδυση ακούγονται 91 μουσικοί.

Συντελεστές

Σενάριο: Jennifer Lee

Σκηνοθεσία: Chris Buck, Jennifer Lee

Ακούγονται: Kristen Bell, Idina Menze, Josh Gad, Jonathan Groff, Evan Rachel Wood, Sterling K. Brown

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται: Βάσια Ζαχαροπούλου, Σία Κοσκινά, Πάνος Μουζουράκης, Φοίβος Ριμένας, Πέτρος Δαμουλής, Τάμτα, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βίνα Παπαδοπούλου, Γιώργος Σκουφής, Μόνικα Χριστοδούλου, Βασίλης Μήλιος, Κώστας Δαρλάσης, Χρήστος Συριώτης, Γεωργία Τιτοπούλου, Δανάη Τσούμου

Τραγούδι: Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez, Δημήτρης Μάριζας, Γεωργία Τιτοπούλου, Δανάη Τσούμου

Μουσική: Christophe Beck

 

28 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood
Μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

Πέμ, 28/11/2019 - 16:00
Παρ, 29/11/2019 - 16:00
Σάβ, 30/11/2019 - 16:00
Κυρ, 01/12/2019 - 16:00
Δευ, 02/12/2019 - 16:00
Τρί, 03/12/2019 - 16:00
Τετ, 04/12/2019 - 16:00
Πέμ, 05/12/2019 - 16:00
Παρ, 06/12/2019 - 16:00
Σάβ, 07/12/2019 - 16:00
Κυρ, 08/12/2019 - 16:00
Δευ, 09/12/2019 - 16:00
Τρί, 10/12/2019 - 16:00
Τετ, 11/12/2019 - 16:00
Πέμ, 12/12/2019 - 16:00
Παρ, 13/12/2019 - 16:00
Σάβ, 14/12/2019 - 16:00
Κυρ, 15/12/2019 - 16:00

Άλλα άρθρα