Καλωσορίζουμε τον πολυχώρο UP move & play area

Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό – καινοτόμο πολυχώρο στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης, όπου η γυμναστική γίνεται διασκέδαση για κάθε ηλικιακή ομάδα.

Στο UP move & play area μέσα από γνώριμα, αλλά και ανατρεπτικά προγράμματα δίνεται η δυνατότητα παράλληλης εκγύμνασης σε γονείς και παιδιά, καθώς και σε ενήλικες ανεξαρτήτου ηλικίας.

Ειδικότερα θα βρείτε καινοτόμα και εναλλακτικά προγράμματα εκγύμνασης, ειδικά προγράμματα γυμναστικής για παιδιά από 2,5 ετών έως 12, παράλληλη άσκηση/άθληση για παιδιά και γονείς, τοίχο αναρρίχησης 6m και συνολικό εμβαδό 25m2 για παιδιά και ενήλικες, events και δράσεις όπως παιδικά party, εκδηλώσεις για ενήλικες, σεμινάρια, αθλητικές εκπαιδευτικές εκδρομές και δράσεις για παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.

ClimbWall

Ο μόνος ιδιωτικός χώρος στη Θεσσαλονίκη για top-rope αναρρίχηση σε πίστα με 6μ ύψος και συνολικό εμβαδό 25m2 // Προσωπικό με πιστοποίηση στην ικανότητα λειτουργίας τεχνητής πίστας αναρρίχησης και ασφάλισης των αναρριχητών.

Στα μαθήματα αναρρίχησης παιδιά και ενήλικες έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις ιδιαίτερες ευεργετικές πτυχές που προσφέρει αυτό το άθλημα, να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να το αγαπήσουν.

Γνωρίστε το Kids Play

Το  Kids Play είναι ένα αθλητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας και προεφηβικής το οποίο δημιουργήθηκε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας. Βασικός και πρωταρχικός σκοπός είναι τα παιδιά να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον αθλητισμό φέρνοντας τα σε επαφή με κάθε άθλημα και κάθε αθλητική δραστηριότητα μέσα όμως από το παιχνίδι, τη χαρά και τη διασκέδαση αυτού. Μέσα από αυτή τη διαδικασία βελτιώνονται όλες οι αθλητικές ικανότητες των παιδιών, καθώς και στοιχεία στο χαρακτήρα των παιδιών. Στο ιδανικό περιβάλλον του UP τα παιδιά βελτιώνουv όλες τις ειδικές κινητικές δεξιοτήτων που απαρτίζουν το κάθε άθλημα ξεχωριστά μέσα από στοχευμένες προπονήσεις, ενώ παράλληλα βελτιώνουν όλες τις γενικές τους δεξιότητες και μεγιστοποιούν την αθλητική τους απόδοση.

UP move & play area: Ένας φωτεινός χώρος μοναδικής αισθητικής με 6m εσωτερικό ύψος, δίπλα στην περιφερειακή και με ιδιωτικό parking. O χώρος είναι προσβάσιμος για ΑΜΕΑ.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2310 80 50 40

e-mail: info@upmoveplay.gr  

www.upmoveplay.gr  

Διεύθυνση: 

Move and Play Area

Κάνουμε την Γυμναστική Διασκέδαση

Γ. Γεννηματά 55, Θεσσαλονίκη

Πόλη: