Το The MindTrap Mediterranean Cosmos σας μεταφέρει σε φανταστικούς κόσμους!

Τo The MindTrap είναι το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη και ταυτόχρονα ένας πόλος έλξης για τα παιδιά!

Πρόκειται για ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι οποίοι βασίζονται πάνω σε ένα ατμοσφαιρικό θέμα και σενάριο. Εκεί, η παρέα «κλειδώνεται» και πρέπει να βρει όλα τα στοιχεία, να λύσει τους γρίφους, να χειριστεί περίεργες κατασκευές και μηχανισμούς και να καταφέρει να βρει τον τρόπο να αποδράσει μέσα σε τουλάχιστον 60 λεπτά!

Στο The MindTrap Mediterranean Cosmos, θα βρείτε τα πιο σύγχρονα και ιδιαίτερα δωμάτια που έχουν φτιαχτεί ποτέ. Πρόκειται για τον απόλυτο προορισμό της οικογένειας, αλλά και της παρέας, καθώς είναι το πρώτο escape room που έχει φτιαχτεί σε εμπορικό κέντρο!

Πολλά από τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους. Καθηλωτικά performances απογειώνουν την εμπειρία της απόδρασης. Επαγγελματίες ηθοποιοί εκτελούν ένα συναρπαστικό performance πιστοί στο σενάριο του κάθε δωματίου, διαμορφώνοντας μια μοναδική μυστικιστική ατμόσφαιρα!

Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης μεταμορφώνεται και σε χώρο γενεθλίων! Τα τελευταία χρόνια, πάνω από 1000 παιδιά έχουν σβήσει τα κεράκια της τούρτας τους σε ένα κατάστημα The MindTrap. Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία γενεθλίων στα παιδιά και τους φίλους τους. Στο The MindTrap Mediterranean Cosmos οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε χαμένους κόσμους, σχολές μαγείας, παραμυθένιες χώρες και πολλά ακόμη!

Τι συμβαίνει ακριβώς στο δωμάτιο;

Μια παρέα (2-6 άτομα) ηλικίας άνω των 7 ετών ή κάτω των 7 ετών με συνοδεία κηδεμόνα κλειδώνεται μέσα στο δωμάτιο για 60 λεπτά. Μέσα στο δωμάτιο υπάρχουν γρίφοι, κατασκευές δεξιοτεχνίας και εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Τα παιδιά παίζουν το παιχνίδι, ξετυλίγουν το μυστήριο και λύνοντας τους γρίφους, προσπαθούν να αποδράσουν μέσα στα 60 λεπτά του χρόνου που κυλάει αντίστροφα!

Το κατάστημα The MindTrap Mediterranean Cosmos είναι ο κατάλληλος προορισμός για τα παιδιά! Διασκέδαση, παραμυθένια ατμόσφαιρα και καλοί φίλοι, όλα αυτά μαζί φτιάχνουν τον τέλειο συνδυασμό για να κάνουν την επίσκεψή σας αξέχαστη!

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 2310 476 004

E-Mail: cosmos@themindtrap.com

Link: https://themindtrap.com/cosmos

Διεύθυνση: 

The MindTrap Mediterranean Cosmos

11ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών (στον εξωτερικό χώρο του Mediterranean Cosmos)

Πόλη: 

Ετικέτες: