Καλοσωρίζουμε τον Δον Κιχώτη - κέντρο παιχνιδιού και έκφρασης  για παιδιά στην Αθήνα

Ο Δον Κιχώτης αποτελεί ένα  ιδιαίτερο κέντρο παιχνιδιού και έκφρασης για παιδιά ηλικίας από 2 έως 10 ετών.

Άρχισε να λειτουργεί το 2015 και εφαλτήριο αποτέλεσαν:

  • η αγάπη  για τα παιδιά,

  • η χαρά που δίνουν τα γέλια τους,

  • η διαρκής έκπληξη από τη δημιουργικότητά τους,

  • η συγκίνηση που προσφέρει η φαντασία τους,

  • η ανάγκη μας ως γονείς για μια πιο δημιουργική απασχόληση των παιδιών μας.

Τα απογεύματα των καθημερινών ο Δον Κιχώτης έχει δύο λειτουργίες σε δύο ξεχωριστούς χώρους.

Υπάρχει ο χώρος των εργαστηρίων με εργαστήρια μουσικοκινητικής, θεατρικού παιχνιδιού, ζωγραφικής, εικαστικών, χοροκινητικών παιχνιδίων κα.

Και υπάρχει και ο χώρος δημιουργικής απασχόλησης, όπου τα παιδιά μπορούν να παίξουν ελεύθερα, να απασχοληθούν δημιουργικά και να έρθουν σε επαφή με τις τέχνες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι εκεί για να καθοδηγήσει τα παιδιά, να τα βοηθήσει να ανακαλύψουν τι τους αρέσει και να τους εξάψει τη φαντασία. Παιχνίδια, μουσική, χορός, πειράματα, μαγειρική, κατασκευές, χειροτεχνίες, ζωγραφική, πλαστική, παραμύθια, παραστάσεις και άλλα πολλά είναι μόνο το μέσο.

Σκοπός μας είναι μέσα από αυτά, τα παιδιά να λάβουν τα κατάλληλα ερεθίσματα, να μάθουν να λειτουργούν ατομικά, αλλά και ομαδικά, να μάθουν να είναι ελεύθερα μέσα στα απαραίτητα κάθε φορά όρια και να διοχετεύσουν δημιουργικά την ενέργεια τους. 

Πάνω από όλα όμως, σκοπός είναι να βλέπουμε χαρούμενα παιδιά.

Στον Δον Κιχώτη έχουμε μια ακόμα αδυναμία, τα πάρτυ. Τα Σαββατοκύριακα ο χώρος διατίθεται αποκλειστικά για παιδικά πάρτυ και εκδηλώσεις. Κάθε πάρτυ είναι για εμάς ξεχωριστό και μας αρέσει να αφήνουμε τη φαντασία μας ελεύθερη όταν το σχεδιάζουμε . Θέλουμε  να διοργανώνουμε γιορτές που οι εορτάζοντες και η παρέα τους θα θυμούνται για πολύ καιρό.

Τα θεματικά μας πάρτυ πάντα εκπλήσσουν με την εφευρετικότητά τους.

Αλλά και οι γονείς δεν θα μένουν παραπονεμένοι. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ, μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους, ιδιαίτερες σοκολάτες και τσάι σε απίθανες γεύσεις, smoothies και γρανίτες φτιαγμένες από φυσικά φρούτα, παγωτό και ελαφριά σνακ .

Κατά την διάρκεια όλων των εορταστικών περιόδων (Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα κ.τ.λ.) προετοιμάζονται ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα γεμάτα πάντα εκπλήξεις.

Και όλα αυτά σε ένα απολύτως ασφαλές και καθαρό περιβάλλον.

info box

Είδος: 

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 210-76 29 089 & 6942-558 467

Διεύθυνση: 

Δον Κιχώτης - Κέντρο παιχνιδιού και έκφρασης , Κολοκοτρώνη 42, Βύρωνας 162 32,Αθήνα

 

Πόλη: 

Ετικέτες: