Ο Ρομπέν των Πάγων, χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση από την παιδική σκηνή της TheatrAction

Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παιδική παράσταση με τον τίτλο: "Ο Ρομπέν των Πάγων", από την παιδική σκηνή της TheatrAction, θα πραγματοποιηθεί σε διάφορους χώρους στη Θεσσαλονίκη, για παιδιά ηλικίας 2-10 χρονών. Πρόκειται για μια παράσταση με διδακτικό χαρακτήρα, ένα ταξίδι βασισμένο στην αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Ο Ρoμπέν των πάγων»

Ξημερώνει παραμονή Χριστουγέννων κι όλη η πλάση χαρούμενη περιμένει την μεγάλη γιορτή. Έξω το χιόνι έχει πέσει πυκνό κι ένα μικρό αγόρι, ο μικρός Τζόνι αποφασίζει να φτιάξει έναν μεγάλο, χοντρουλό χιονάνθρωπο. Όμως τι έκπληξη!!! Αυτός ο χιονάνθρωπος είναι διαφορετικός!!! Μιλάει, γελάει, περπατάει κι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά. Κανένα παιδί δεν πρέπει να είναι λυπημένο τα Χριστούγεννα φωνάζει κι έτσι χιονάνθρωπος και αγόρι γρήγορα γίνονται φίλοι αγαπημένοι. Ενθουσιασμένοι καθώς είναι αποφασίζουν να ξεκινήσουν μαζί για ένα μεγάλο ταξίδι με σκοπό να εκπληρώσουν τα όνειρα τους. Φοράνε τα μαγικά παγοπέδιλα που έχει πρωτίστως φτιάξει με μεγάλη μαεστρία ο Χιονάνθρωπος και η περιπέτεια ξεκινά!!!

Στον δρόμο όμως όλο και κάποιος βρίσκεται σε ανάγκη κι οι δύο φίλοι αναγκάζονται συνεχώς να διακόπτουν το ταξίδι τους για να τρέξουν να βοηθήσουν. Τα βάζουν με Καλικάντζαρους και με χιονοθύελλες, ψάχνουν χαμένες γάτες και βοηθούν μοναχικές γριούλες. Όλοι στο τέλος μιλάνε για τους δύο μεγάλους ήρωες που προστατεύουν το πνεύμα των Χριστουγέννων: τον Ρομπέν των Πάγων, αυτόν τον τόσο θαρραλέο χιονάνθρωπο και τον πιστό του σύντροφό, τον μικρό Τζόνι!!! Άραγε θα τα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους;

Χώροι, ημέρες και ώρες της παράστασης:

ΕΠΑΝΟΜΗ, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής.
Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023, στις 17:30, στο Κ.Α.Π.Η. Ν. Μηχανιώνας.
ΠΕΡΑΙΑ, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, στις 18:00, στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου