Μικροί Επιστήμονες με την Σχολή Μωραίτη στο Εκπτωτικό Χωριό McARTHURGLEN

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα σεζόν και με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του. Σε συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη, διοργανώνονται δύο πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στα οποία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 7-12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν!

 

Οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν φυσικά φαινόμενα συμμετέχοντας στην εκτέλεση πειραμάτων αλλά και θα μυηθούν στο μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, που προσφέρει το moraitis blast lab, προγραμματίζοντας και κατασκευάζοντας ρομπότ με την κορυφαία πλατφόρμα Ρομποτικής LEGO MINDSTORMS®.

Τα εργαστήρια θα λειτουργούν κάθε Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, 11.00 – 18.00, με ελεύθερη είσοδο.

Μην ξεχνάτε ότι στο εκπτωτικό χωριό, τον αγαπημένο shopping προορισμό, μπορείτε να βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands 35 – 70% πιο φθηνά, όλο το χρόνο.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr.

Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

 

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, που δημιουργήθηκε το 1993 από την Kaempfer Partners και είναι ηγέτιδα και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995 και έχει στην κατοχή του περίπου 600.000 τ.μ. εμπορικού χώρου με αντικειμενική τωρινή αξία μεγαλύτερη των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία διαχειρίζεται περισσότερα από 20 εκπτωτικά χωριά McArthurGlen σε οχτώ χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα κάθε χρόνο, προσελκύονται από αγαπημένα brands από το χώρο της μόδας που βρίσκουν 30-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Στο ήδη πλούσιο πορτφόλιο του group θα προστεθούν 150.000 τ.μ. με τη δημιουργία του 21ου Designer Outlet στο Βανκούβερ, το οποίο θα αποτελέσει το πρώτο McArthurGlen Designer Outlet στη Βόρεια Αμερική και θα ανοίξει τις πόρτες του την Άνοιξη του 2015. Στα σχέδια βρίσκονται και άλλα κέντρα όπως στην Προβηγκία (Μασσαλία), στο Γκεντ (ανάμεσα στις βελγικές πόλεις των Βρυξελλών και του Μπριζ), στο Ρεμσάιντ (κοντά στην Κολονία και ανατολικά του Ντίσελντορφ), στη Μάλαγα (νότια Ισπανία) και δύο νέα στην Κωνσταντινούπολη.

 

Το 2013 η Kaempfer Partners πούλησε ένα μερίδιο 50% από τα McArthurGlen στο Simon Property Group Co. (NYSE SPG), τον κάτοχο της μεγαλύτερης περιουσίας retail.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/09/2015 - από τις 11:00 έως τις 18:00
12/09/2015 - από τις 11:00 έως τις 18:00
19/09/2015 - από τις 11:00 έως τις 18:00