Ο Κόσμος των ζώων έρχεται στο Εκπτωτικό Χωρίο McARTHURGLEN

Εσείς ξέρετε ότι υπάρχουν περίπου 40 είδη δελφινιών στον κόσμο ή ότι τα λιοντάρια ξεκουράζονται 19 ώρες την ημέρα; Το Σεπτέμβριο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για τον Κόσμο των Ζώων, από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κάθε Σάββατο 3-24 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 18:00 γνωρίζουμε τα ζώα μέσα από ατελείωτο παιχνίδι, παραμύθια, ζωγραφική και δημιουργικές κατασκευές.


Και οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Κάντε τις αγορές σας για την επιστροφή στα σχολεία 35-70% πιο φθηνά, στα αγαπημένα σας designer brands και με κάθε αγορά €30 και άνω, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωροεπιταγές από το εκπτωτικό χωριό και εισιτήρια για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.


Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων θα διαμορφωθεί ως εξής:

 

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, μαθαίνουμε για τα άγρια, ήμερα και εξημερωμένα ζώα και το παράνομο εμπόριο τους και γνωρίζουμε από κοντά κάποια εξωτικά κατοικίδια.

 

Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ανακαλύπτουμε την αξία κάποιον ζώων στο οικοσύστημα, πώς τα βάζουμε, άθελά μας, σε κίνδυνο αλλά και πως μπορούμε να προστατέψουμε τον βιότοπο τους.

 

Το  Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ενημερωνόμαστε για την πλαστική ρύπανση στη θάλασσα, ακούμε για τον θαλάσσιο κόσμο μας και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να συμβάλουμε στην προστασία της θαλάσσιας πανίδας.

 

Tέλος, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, γνωρίζουμε την άγρια φύση της Ελλάδας μαθαίνοντας μερικά από τα παρεξηγημένα ζώα της χώρας μας και ενημερωνόμαστε για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και το ρόλο τους στην τροφική αλυσίδα. Θα μάθουν για το ρόλο τους στην τροφική αλυσίδα, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν αλλά και τι μπορούν να κάνουν για να τα προστατεύσουν. Την ίδια ημέρα θα κάνουν σποροφύτευση, θα ζωγραφίσουν, θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους στις κατασκευές και θα ακούσουν διασκεδαστικά παραμύθια με ζώα.  

Όλα τα ζώα που θα φιλοξενηθούν στο εκπτωτικό χωριό είναι πλήρως εκπαιδευμένα να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους και απολύτως προστατευμένα από τυχόν κινδύνους.

Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας στο εκπτωτικό χωριό με μία βόλτα στα γραφικά σοκάκια του και ένα διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

 

Λίγα Λόγια για τα McArthurGlen Designer Outlets

Τα McArthurGlen Designer Outlets είναι μέλος της McArthurGlen Group, που δημιουργήθηκε το 1993 από την Kaempfer Partners και είναι ηγέτιδα και πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και διαχείριση εκπτωτικών κέντρων στην Ευρώπη. Το Group εισήγαγε το concept των designer outlets στην Ευρώπη το 1995 και έχει στην κατοχή του περίπου 600.000 τ.μ. εμπορικού χώρου με αντικειμενική τωρινή αξία μεγαλύτερη των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η εταιρεία διαχειρίζεται  20 εκπτωτικά χωριά McArthurGlen σε οχτώ χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ολλανδία και Αγγλία. Οι καταναλωτές που επισκέπτονται τα κέντρα κάθε χρόνο, προσελκύονται από αγαπημένα brands από το χώρο της μόδας που βρίσκουν 30-70% πιο φθηνά όλο το χρόνο. Στο ήδη πλούσιο πορτφόλιο του group προστέθηκαν 240.000 τ.μ. με τη δημιουργία του 21ου Designer Outlet στο Βανκούβερ, το οποίο άνοιξε τον Ιούλιο 2015 και αποτελεί το πρώτο McArthurGlen Designer Outlet στη Βόρεια Αμερική. Στα σχέδια βρίσκονται και άλλα κέντρα όπως στην Προβηγκία (Μασσαλία), στο Γκεντ (ανάμεσα στις βελγικές πόλεις των Βρυξελλών και του Μπριζ), στο Ρεμσάιντ (κοντά στην Κολονία και ανατολικά του Ντίσελντορφ), στη Μάλαγα (νότια Ισπανία) και δύο νέα στην Κωνσταντινούπολη.

Το 2013 η Kaempfer Partners πούλησε ένα μερίδιο 50% από τα McArthurGlen στο Simon Property Group Co. (NYSE SPG), τον κάτοχο της μεγαλύτερης περιουσίας retail.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mcarthurglengroup.com.

Διεύθυνση: 

Εκπτωτικό Χωρίο McARTHURGLEN, Οικοδομικό τετράγωνο E71Γυαλού, Σπάτα, Αθήνα(δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο)

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

03/09/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00
10/09/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00
17/09/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00
24/09/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00