Η modeco συστήνεται σε μικρούς και μεγάλους!

Η modeco, ελληνική εταιρία με 41 χρόνια εμπειρίας και έδρα την Ελασσόνα του Ν. Λάρισας, δραστηριοποιείται στην παραγωγή Παιδικού-Εφηβικού Επίπλου, Οικιακού Επίπλου

και Επίπλων για Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Επαγγελματικούς χώρους.

Η εταιρία διαθέτει μία υπερσύγχρονη καθετοποιημένη βιομηχανική μονάδα και παράγει προϊόντα με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, εξασφαλίζοντας την απόλυτη αντοχή των επίπλων και τη μεγάλη διάρκειά τους στο χρόνο.

Η εταιρία παρέχει Ολοκληρωμένες Προτάσεις Επίπλωσης στο ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ και ΟΙΚΙΑΚΟ ΕΠΙΠΛΟ. Λειτουργικές λύσεις με έπιπλα υψηλής αισθητικής, με πρωτοποριακό βιομηχανικό σχεδιασμό και εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και ασφάλειας μέσω της παροχής ‘γραπτής εγγύησης 5 ετών’. Διατίθεται μία πλούσια συλλογή επίπλων σε ποικιλία διαστάσεων, σχεδίων και χρωμάτων, που προσφέρουν λειτουργικότητα-εργονομία-ευελιξία-πολυμορφικότητα στο χώρο σας και καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες.

Εξειδικευμένοι Διακοσμητές μελετούν τους χώρους και σχεδιάζουν με τη δική σας συμμετοχή, ολοκληρωμένες λύσεις με 3d Autocad τρισδιάστατης απεικόνισης σε PC. Μέσα από τη ρεαλιστική 3D απεικόνιση του χώρου σας μπορείτε να επιτύχετε την άριστη εργονομία του, να έχετε λύσεις, διακοσμητικές και χωροταξικές, απόλυτα προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Η εταιρία παρέχει άμεση παράδοση και συναρμολόγηση στο χώρο σας από έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό. Θα βρείτε τα προϊόντα modeco σε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της, το οποίο αριθμεί 17 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

www.modeco.gr