Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας και τα 10 χρόνια λειτουργίας του Πάρκου Μελιού στο Anel Honey Park

"Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας και τα 10 χρόνια λειτουργίας του ANEL HONEY PARK, στη Θεσσαλονίκη κοντά στο Νέο Ρύσιο!

Περιμένουμε μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 από τις 10:00 έως τις 21:00, για μια αξέχαστη ημέρα γεμάτη δράση και εκπλήξεις!

Στην πρώτη ενότητα γινόμαστε μελισσοκόμοι και έχουμε την ευκαιρία να εξοικειωθούμε με τα βασικά εργαλεία του μελισσοκόμου. Να μάθουμε περισσότερα για τα μελισσοκομικά προϊόντα, από την βασιλισσοτροφία μέχρι τον απολεπισμό και τον τρύγο του μελιού, θα εξερευνήσουμε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής μελιού. Επίσης, θα μάθουμε τη διαδικασία παραγωγής βασιλικού πολτού, την εξαγωγή πρόπολης και τον διαχωρισμό της γύρης.

Η δεύτερη ενότητα δημιουργική και διασκεδαστική γεμάτη μελισσοπαιχνίδια!
Θα απολαύσουμε διάφορες δραστηριότητες που θα μας επιτρέψουν να εξερευνήσουμε τον κόσμο των μελισσών με διασκεδαστικό τρόπο. Θα πραγματοποιήσουμε κυνήγι θησαυρού, θα ασχοληθούμε με εικαστικές δραστηριότητες όπως χειροτεχνίες, πηλό και κολάζ, θα κατασκευάσουμε κεριά και θα συμμετάσχουμε σε ένα παιχνίδι γευσιγνωσίας με διάφορα είδη μελιού.

Και στο τελευταίο μέρος του προγράμματος θα ανακαλύψουμε τα μυστικά του πάρκου μας παρέα με την Ορεινή Μέλισσα! Αυτή η εμπειρία θα μας επιτρέψει να δούμε περισσότερα για τη ζωή των μελισσών και τη σημασία τους στο οικοσύστημα.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση φωτογραφίας/ζωγραφικής και να απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γνώσης και διασκέδασης!

Σας περιμένουμε όλους να μοιραστούμε αυτή την μοναδική εμπειρία μαζί!".

Η Είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Anel Honey Park
17ο χλμ, Α/Δ Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών,
τ.κ. 570 01, Νέο Ρύσιο
τηλ. : 23920 72 786

 


Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. : 23920 72 786

Διεύθυνση: 

Anel Honey Park
17ο χλμ, Α/Δ Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών,
τ.κ. 570 01, Νέο Ρύσιο

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/05/2024 - 10:00