Hoppy Festival για 2η συνεχή χρονιά στο Νόησις

Έπειτα από την 1η επιτυχημένη διοργάνωση, το Hoppy Festival «προσγειώνεται» για 2η συνεχή χρονιά στο Νόησις για ένα άκρως δημιουργικό και ψυχαγωγικό διήμερο!

Το 2ο Hoppy Festival φιλοδοξεί να φέρει τα παιδιά σε επαφή με τον αθλητισμό, τις τέχνες, τις επιστήμες και ταυτόχρονα να παρουσιάσει καινοτόμες και εναλλακτικές μεθόδους δημιουργικής απασχόλησης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για όλη την οικογένεια! Το Hoppy Festival επιδιώκει να αναδείξει την αξία του παιχνιδιού ως αναγκαίο στοιχείο για την ανάπτυξη των παιδιών και της δημιουργικότητάς τους, τη σημαντικότητα της διατροφής και του αθλητισμού στη ζωή τους και να πραγματοποιήσει το όραμά του για ένα φεστιβάλ και μια κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά! Γι’ αυτό και η φετινή διοργάνωση θα στηρίξει με μέρος των εσόδων της, το Σώμα Φίλων ΑΜΕΑ “Δράση για το κάτι άλλο” και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ “Αγκαλιά-Ζω” του Δήμου Θέρμης.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης.

Κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας του φαντασμαγορικού φεστιβάλ, οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τουρνουά ποδοσφαίρου από μεγάλες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ, ενώ τη 2η ημέρα να παίξουν και να διασκεδάσουν με φουσκωτούς στόχους, τοίχους αναρρίχησης, τραπέζια ping pong και teqball, τοξοβολία, σκοποβολή, διαδραστικά παιχνίδια escape, παιχνίδια survivor, διαστημικές περιπέτειες, science shows, επιδείξεις με σαπουνόφουσκες, face painting, θεατρικές παραστάσεις, παραστάσεις κουκλοθέατρου, συναυλίες από μουσικά σύνολα και πολλά ακόμα. Επιπλέον θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δημιουργικά εργαστήρια μαγειρικής δίπλα σε δημοφιλείς food bloggers, αλλά και να παρακολουθήσουν μουσικά εργαστήρια από διακεκριμένους συνεργάτες μας.

Φέτος, ακόμα μια νέα, συναρπαστική εμπειρία θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο…“Street Mode” Park με δράσεις street art, street dance και BMX σε συνεργασία με το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street κουλτούρας, “Street Mode Festival”!

Το ανεξάντλητο πρόγραμμά μας διαθέτει και φέτος μια πλούσια ποικιλία παράλληλων δράσεων και εργαστηρίων, από τις οποίες μπορεί κανείς να επιλέξει αυτές που του ταιριάζουν καλύτερα, με την καθοδήγηση πάντα έμπειρων εκπαιδευτών, αλλά και με τη βοήθεια των γονιών-συνοδών όπου χρειάζεται. Φορέστε τα μεγαλύτερα χαμόγελά σας, πάρτε μαζί σας την πιο εκρηκτική ενέργειά σας και… ελάτε να ξεφαντώσετε στο μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ της πόλης!

On the spot!
Street Food Corner: Στον χώρο του ΝΟΗΣΙΣ θα υπάρχουν επιλεγμένες επιχειρήσεις της πόλης με εκλεκτές επιλογές για να χορτάσουν και να ξεδιψάσουν οι επισκέπτες μας, σε ειδικά προσαρμοσμένα μενού για παιδιά και γονείς.

Chill Οut Αrena: Το γκαζόν του Νόησις θα φιλοξενήσει τραπεζοκαθίσματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας όπου παιδιά και γονείς θα μπορούν να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τα εδέσματα από το Street Food Corner!

Music Corner: Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει μουσική επένδυση με αγαπημένα παιδικά τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Νόησις - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας,
6o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
τ.κ. 570 01, Θέρμη
τηλ: 2310 483 000
Πληροφορίες / Κρατήσεις: hoppyfestival.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ: 2310 483 000
Πληροφορίες / Κρατήσεις: hoppyfestival.gr

Διεύθυνση: 

Νόησις - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας,
6o χλμ. Θεσσαλονίκης - Θέρμης
τ.κ. 570 01, Θέρμη

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/05/2024 - 10:00