Διαδραστική εκδήλωση για παιδιά στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Μακριά μαλλιά μπλεγμένα.Μια ιστορία για μαλλιά και κουβάρια. Για μαλλιά που μπλέκονται και για παρεξηγήσεις που ξεμπλέκονται!

Διαδραστική εκδήλωση για παιδιά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 12 το μεσημέρι, στον Πολυχώρο Μεταίχμιο.

Η συγγραφέας Συμώνη Δημητρακοπούλου χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Οι ήρωες του βιβλίου της βγήκαν έξω από τις σελίδες, ζωντάνεψαν. Θέλουν να αφηγηθούν την ιστορία του βιβλίου, να αποκτήσουν φωνή. Ποιος θεατής θα δώσει στους ήρωες φωνή;
Ποιος θα αφηγηθεί μαζί με τη συγγραφέα αυτή την ιστορία;

Σας περιμένουμε να πούμε όλοι μαζί μία ιστορία για μαλλιά και κουβάρια και να ανακαλύψουμε μέσα από το παιχνίδι τον τρόπο για να ξετυλίξετε τα κουβάρια που υπάρχουν στο δικό σας μυαλό!

Μαζί μας θα βρίσκεται η ζωγράφος Τάνια Δημητρακοπούλου που θα συντονίσει τη δράση των θεατών για να αποτυπώσουν στο χαρτί σκηνές από το βιβλίο.

Για παιδιά ηλικίας από 7 ετών. Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 211- 30 03 580 ή στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού και του κηδεμόνα, την ηλικία του παιδιού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μετά την εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην έκθεση εικονογράφησης με τίτλο «Ένα βιβλίο, μια ανάμνηση», που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία
με το Φεστιβάλ Εικονογράφησης illustradays.

30 ξεχωριστά έργα αγαπημένων και πολυβραβευμένων εικονογράφων που αντλούν έμπνευση από κλασικά έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, μεμονωμένα διηγήματα, ποιήματα ή ακόμα και λογοτεχνικά σπαράγματα σας περιμένουν να τα απολαύσετε και να τα αποκτήσετε για να στολίσετε το σπίτι σας, το παιδικό σας δωμάτιο, το γραφείο σας ή να τα χαρίσετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων θα διατεθούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών, καθώς και στο ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
τηλ. 211- 30 03 580

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 211- 30 03 580

Διεύθυνση: 

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη με απαραίτητη δήλωση συμμετοχής στο τηλ.211- 30 03 580 ή στο polychoros@metaixmio.gr

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/01/2024 - 12:00