Υπερθέαμα με Σαπουνόφουσκες Για Παιδιά και Μεγάλους

Tο  Underwater Bubble Show έχει βραβευτεί με το Βραβείο “Merlin Award”, του International Magicians Society ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ SHOW ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για Όλη την Οικογένεια για το 2019! 

Εμπνευσμένο από το διάσημο “Cirque Du Soleil”,  το  Underwater Bubble Show είναι το πρώτο θέαμα με σαπουνόφουσκες εμπλουτισμένο με φανταστικά εφέ - λέιζερ, κανόνια, καπνούW, οπτικές ψευδαισθήσεις και προβολές βίντεο που δίνει  διαφορετικές θεατρικές διαστάσεις στην τέχνη της σαπουνόφουσκας. 

Με αναφορές από τα κλασσικά και αγαπημένα παραμύθια (Άλικη στην Χώρα  των Θαυμάτων, Μικρή Γοργόνα,  Πίτερ  Παν, Πινόκιο)  είναι ένα  μοντέρνο παραμύθι, με ισορροπημένο συνδυασμό της δραματικής τέχνης, της παντομίμας, του χορού, των ακροβατικών και της μαγείας, που μαζί με τις εντυπωσιακές, πολύχρωμες, τεράστιες  σαπουνόφουσκες  δημιουργούν ένα θέαμα μοναδικό και εξαιρετικό για κάθε είδους κοινό.

Το  Underwater Bubble Show διηγείται το Φανταστικό Ταξίδι του Κύριου Β στον πολύχρωμο υποβρύχιο Μπουρμπουληθρόκοσμο. Μετά από μια μεγάλη μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, ο Κύριος Β βρίσκεται ως δια μαγείας σ’ ένα φαντασμαγορικό, χαρούμενο και πολύχρωμο μέρος όπου μπορεί κανείς να ονειρευτεί, να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη…..Οι κάτοικοι του Μπουρμπουληθρόκοσμου (ιππόκαμποι, δρακόψαρα, αστερίες, γοργόνες, αχινοί και άλλα πλάσματα), θα συντροφεύσουν τον Κύριο Β στο φανταστικό του ταξίδι, όπου η φαντασία γίνεται πραγματικότητα. 

Το  Underwater Bubble Σhow είναι μια παράγωγη του Brinum –X Theatre της Λετονίας, και έχει ταξιδέψει σε 32 χώρες, με μεγάλα τουρ στη Αμερική και Κίνα. Την σκηνοθεσία υπογραφεί ο Ιταλός, Enrico Pezzoli με σημαντικές παράγωγες στο ιστορικό του, όπως  η σκηνοθεσία των Τελετών Έναρξης και Λήξης Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι  2014. Ο Enrico Peccoli  είναι ταυτόχρονα και ηθοποιός και Μάγος.. και ένας από τους καλύτερους  καλλιτέχνες στον χώρο της  τέχνης της σαπουνόφουσκας παγκοσμίως. 

Η μουσική της παράστασης είναι του Valdis Zilveris, του σημαντικότερου Λετονού μουσικοσυνθέτη θεατρικών έργων και τα κοστούμια της Elita Patmalniece, διάσημης σχεδιάστριας μόδας και μόνιμης συνεργάτιδας της Εθνικής Όπερας της Λετονίας    

Με χιλιάδες φυσαλίδες σε όλα τα χρώματα και σχέδια να γεμίζουν όλη την αίθουσα, ενήλικες και παιδιά απολαμβάνουν  αυτό το μοναδικό show, καθώς πρόκειται για ένα διαδραστικό θέαμα , με συμμέτοχη του κοινού που τους μεταφέρει σε ένα παράλληλο σύμπαν χαράς και ελευθερίας.

Σάββατο  16  Δεκεμβρίου  ώρα έναρξης -18.00 

και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου  ώρα έναρξης  12.00

Radio City Theatre, Βασ. Όλγας & Παρασκευόπουλου 9

Προπώληση εισιτήριων – HYPERLINK "http://www.more.com"www.more.com και στο ταμείο του θεάτρου 

info box

Διεύθυνση: 

Radio City Theatre, Βασ. Όλγας & Παρασκευόπουλου 9

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

16/12/2023 - 18:00
17/12/2023 - 18:00