Η ιστορία του σπασμένου καθρέφτη, για παιδιά 5-12 ετών στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης

Ο βραβευμένος θεατρικός συγγραφέας Ανδρέας Φλουράκης, μετά την μεγάλη επιτυχία του στην Παιδική Σκηνή της Φρυνίχου «Ο Ρομπέν των Δασών» (2017), επιστρέφει με ένα έργο που έγραψε ειδικά για το Θέατρο Τέχνης και που είναι ελεύθερα εμπνευσμένο από την «Βασίλισσα του Χιονιού» του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Πρόκειται για μια συναρπαστική παραμυθένια περιπέτεια που με σύγχρονη γλώσσα και αναφορές, γρήγορους ρυθμούς, χιούμορ και φαντασία, επιθυμεί να μιλήσει στις καρδιές των παιδιών τόσο για τις διαχρονικές αξίες της αγάπης και της φιλίας, όσο και για φλέγοντα περιβαλλοντικά αλλά και κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν σήμερα.

Ο παράσταση ανεβαίνει με μια ομάδα που προέρχεται σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από την Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Ο Τάσος Πυργιέρης, απόφοιτος επίσης της Σχολής, σκηνοθετεί πρώτη φορά στην Παιδική Σκηνή μια ταλαντούχα εννεαμελή ομάδα ηθοποιών που με φαντασία ερμηνεύουν ρόλους ανθρώπων και ζώων, χορεύουν, παίζουν και τραγουδούν ζωντανά σε πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Μανουηλίδη (Panú).

Στην παράσταση που μιλά με έξυπνο τρόπο στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης που αξίζει να έχουμε τόσο ο ένας για τον άλλον όσο και όλοι και όλες μαζί για τον πλανήτη που μας φιλοξενεί, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι φτιαγμένα κατά το 85% από ανακυκλώσιμα υλικά.

Συντελεστές:

Κείμενο: Ανδρέας Φλουράκης
Σκηνοθεσία: Τάσος Πυργιέρης
Σκηνικά- Κοστούμια: Ελίνα Δράκου
Μουσική σύνθεση: Panú
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Φλουράκης
Φωτιστική επιμέλεια: Στέλλα Κάλτσου
Παίζουν οι: Ρένα Κυπριώτη, Λευτέρης Βασιλάκης, Μαριλένα Μόσχου, Χρήστος Σταθούσης, Αναστασία Βλυσίδου, Ελένη Γεώργα, Καρολίνα Σακελλαρίου, Ανδρέας Καρτσάτος, Μάριος Αλεξανδρής

Για παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (5-12 ετών).

Από 22/10/23 έως 28/4/24, Κυριακή στις 12μ.μ.

Eισιτήρια: 12€ γενική είσοδος, προσφορά προπώλησης μέχρι 04/10: 10€ γενική είσοδος ομαδικές κρατήσεις 10€.

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
Παιδική Σκηνή, Φρυνίχου 14, Πλάκα
Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 210 -76 10 620, 6985 933 290, theatro-technis.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 210 -76 10 620, 6985 933 290, theatro-technis.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν
Παιδική Σκηνή, Φρυνίχου 14, Πλάκα

Πόλη: 

Κόστος: 

Το κόστος αναγράφεται μέσα στο κείμενο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

22/10/2023 - 12:00