«Το λεωφορείο του Καραγκιόζη» στην Αθήνα και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας

Ο Ηλίας Καρελλάς, που οι παραστάσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στο Θέατρο Κάππα συγκινούν και ενθουσιάζουν το παιδικό κοινό τα τελευταία χρόνια, επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι με μια ολοκαίνουργια μουσική κωμωδία, που θα ανεβαίνει από την Κυριακή 18/6 και κάθε Κυριακή στις 21.00, στο Cine Γαλάτσι, αλλά και σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Μια παράσταση που εμπνέεται από το κλασικό Θέατρο Σκιών και την επικαιρότητα, για παιδιά από 2 έως 102 ετών!

Με όχημα ένα παλιό λεωφορείο, ο αγαπημένος σκηνοθέτης και σκιοπαίκτης μας προσκαλεί σε μια παράσταση – συναυλία με συχνές στάσεις γέλιου! Από την Θράκη μέχρι την Κρήτη και από το Ιόνιο ως το Αιγαίο, ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής.

Μουσικοί συνοδοιπόροι του Ηλία Καρελλά θα είναι η επταμελής ανατρεπτική μπάντα πνευστών Hasta Brassta, που θα μας ταξιδέψει μέσα από απίστευτα ηχοχρώματα σε pop, disco, balkan και Ελληνικούς ρυθμούς και η Χαρά Τσαλπαρά με το ακορντεόν και τη φωνή της θα μας μαγέψει με αγαπημένα παραδοσιακά και όχι μόνο τραγούδια!

Το λεωφορείο με οδηγό τον Καραγκιόζη μετατρέπεται σε μπερντέ σταθμεύοντας σε διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας, συστήνοντάς μας τις ιστορίες και τα έθιμα του κάθε τόπου μέσα από ένα «πρωτότυπο μουσικό κολλάζ».

Ciné Γαλάτσι
Άλσος Βεΐκου, τ.κ. 111 47,
Γαλάτσι, Αθήνα
τηλ : 210- 21 38 119

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ : 210- 21 38 119

Διεύθυνση: 

Ciné Γαλάτσι
Άλσος Βεΐκου, τ.κ. 111 47
Γαλάτσι

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

18/06/2023 - 21:00