Kids Fun Festival με ελεύθερη είσοδο στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, κατά τις ώρες 11:00 - 19:00, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί και την οικογένεια, το Kids Fun Festival,υπέρ των σκοπών του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Σκοπός του Kids Fun Festival είναι μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία να περάσουμε ουσιαστικά μηνύματα για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, τη διατροφή και το περιβάλλον!

Δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη εκδήλωση αφού οι καταπράσινοι κήποι του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki θα μετατραπoύν σε ένα μαγικό "παιχνιδότοπο". Μέσα από τις βιωματικές δράσεις μικροί και μεγάλοι θα ζήσουν ένα ολοήμερο ταξίδι διασκέδασης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν παιδιά έως 15 χρονών με τους γονείς τους από πλήθος εκπαιδευτών ιδρυμάτων, φορέων, οργανισμών και συλλόγων.

Μεταξύ των 100+ δράσεων θα υπάρχουν 5μ τοίχος αναρρίχησης, 200 τμ nerf paint ball arena και φουσκωτά shooting gallery με gel blasters, escape room, ποδοσφαιρικές μονομαχίες από τους ΜΠΑΜ FC με τους μοναδικούς Youtubers, τον "Karpouzis" Χάρη Μηλιώνη και τον "Madney" Χάρη Τάσσο, εκπαιδευτική ρομποτική-stem, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια art & craft, Quiz Game και κυνήγι θησαυρού από ειδικούς διασκεδαστές και παιδαγωγούς, μαγειρική από επώνυμους σεφ για παιδιά, ακαδημίες τένις, πινγκ-πονγκ από την Ομοσπονδία, ακροβατικά από ζογκλέρ, και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές ενημερώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνονται παιδικός διαγωνισμός μαγειρικής με την Ελένη Ψυχούλη και διαδραστική παρουσίαση παραμυθιού του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη, "Τυρίνος, Ο κλέφτης φόβων". Ο συγγραφέας και δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί, θα πραγματοποιήσει μια καθηλωτική ομιλία προς τους γονείς για τα αυτο-κίνητρα, τους στόχους, την ανταμοιβή και την οριοθέτηση των παιδιών.

Επιπλέον, στο φεστιβάλ θα παραβρεθούν εξειδικευμένοι ψυχοπαιδαγωγοί και διατροφολόγοι όπου οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους πάνω σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία και υγιεινή διατροφή των παιδιών. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις δράσεις του Abba House Thessaloniki, για τα παιδιά.

Το μεσημέρι της Κυριακής, o Plus Radio 102.6 με την Νο 1 απίθανη ομάδα του, θα μεταφέρει τον παλμό του Φεστιβάλ στους ακροατές του ζωντανά από τους υπέροχους κήπου του ξενοδοχείου Hyatt Regency Thessaloniki!

Το Kids Fun festival πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη. Με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Είσοδος ελεύθερη.

Hyatt Regency Thessaloniki
13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Περαίας
τηλ. 2310 401 234

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 401 234

Διεύθυνση: 

Hyatt Regency Thessaloniki
13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Περαίας

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

11/06/2023 - 11:00