Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα! στο Θέατρο Περαία με ελεύθερη είσοδο

Η παιδική σκηνή της TheatrAction παρουσιάζει φέτος το θεατρικό έργο «Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα!», με θέμα το ηλιακό μας σύστημα και την εξερεύνηση του από τους ανθρώπους.

«Ο Κόσμος αυτός είναι φανταστικός και είναι γεμάτος από μαγικά πράγματα που περιμένουν να τα ανακαλύψουμε. Τι είναι το σύμπαν και πως φτιάχτηκε αλήθεια; Τι είναι όλες αυτές οι φωτεινές κουκκίδες στον ουρανό; Πόσοι πλανήτες υπάρχουν και με τι μοιάζουν; Τι ξεχωριστό έχει η Γη μας; Γιατί αλλάζουν οι εποχές; Γιατί νυχτώνει και γιατί ξημερώνει; Μπορούμε να περπατήσουμε στο φεγγάρι; Και τι είναι η βαρύτητα; Πως είναι η ζωή μέσα σε ένα διαστημικό σκάφος; Ποιος είναι ο Γιούριν Γκαγκάριν και ποια η μικρή Λάικα; Και ο Νήλ 'Αμστρονγκ τι έχει να μας πει;

Όλα μπορούμε να τα ανακαλύψουμε παρέα και ένα ταξίδι αστρικό να ξεκινήσουμε. Στο άπειρο και ακόμη παραπέρα!!! Εφοδιαστείτε με χαμόγελα πολλά, προσδεθείτε και ετοιμαστείτε για απογείωση στους φωτεινούς ουρανούς, στην τροχιά της γνώσης. Μια διαδρομή μοναδική με πολλές περιστροφές, στάσεις και εμπειρίες μοναδικές!»
Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό κείμενο, εμπλουτισμένο με σωματικό θέατρο, μουσική, τραγούδια και χορογραφίες. Τα παιδιά μαθαίνουν όλη την ιστορία δημιουργίας του σύμπαντος και τα χαρακτηριστικά του κάθε πλανήτη από τους ίδιους τους πλανήτες που αυτοσυστήνονται ανθρωπόμορφα. Γνωρίζουν από κοντά τους πρώτους ανθρώπους που ταξίδεψαν στο διάστημα, ακούγοντας από τους ίδιους πως είναι η ζωή μέσα στα διαστημόπλοια ή στους διαστημικούς σταθμούς.

Ταυτότητα Παράστασης:
Πρωτότυπο Κείμενο: Μάρι Χεκιμιάν
Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου
Πρωτότυπη Μουσική: Αγγελική Κωστάκη
Χορογραφίες: Θάνος Πισανίδης
Σκηνικά- Κοστούμια: Αγγελική Κουρμουλάκη

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στο Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ, στην Περαία Θεσσαλονίκης

Είσοδος ελεύθερη.

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Διεύθυνση: 

Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/01/2023 - 19:00