Αγκαλιάστε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!» στο θέατρο της Ημέρας

Η ομάδα Weland Θέατρον παρουσιάζει την παράσταση «Αγκαλιάστε τη Γη! Σώστε τα Χριστούγεννα!» στο θέατρο της Ημέρας.

Mία διαδραστική παράσταση με πολύ τραγούδι, χορό και με βασικό συστατικό, την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, έρχεται στο Θέατρο της Ημέρας για λίγες παραστάσεις. Στόχος της παράστασης είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την προστασία του περιβάλλοντος. Να συμμετέχουν ενεργά ως υπεύθυνοι πολίτες στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, αναπτύσσοντας πνεύμα συνεργασίας και υπευθυνότητας.

Περίληψη έργου:

Η κακιά Ρύπη, με βοηθούς όλη την ανθρωπότητα θέλει να αυξήσει κι άλλο την θερμοκρασία της γης και να τριπλασιάσει τα καυσαέρια. Στόχος της είναι να καταστρέψει τα Χριστούγεννα για πάντα, λιώνοντας τους πάγους. Πώς αλλιώς θα μπορέσουν να φτιάξουν τα ξωτικά δώρα για όλα τα παιδιά εάν λιώσουν οι πάγοι και ολόκληρη η Χώρα τους βυθιστεί στον κρύο ωκεανό;

Ακόμα και αν ο Άγιος Βασίλης τα καταφέρει να πετάξει με το έλκηθρο, τους τάρανδούς του και τον αγαπημένο του Ρούντολφ, η Ρύπη έχει γεμίσει την ατμόσφαιρα από καυσαέρια που δεν θα αφήσουν το έλκηθρο να προσγειωθεί! Τα Χριστούγεννα αλλά και η γη ολόκληρη κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα!

Θα καταφέρουν τα ξωτικά να συνεργαστούν με τα παιδιά και να σώσουν τα Χριστούγεννα για φέτος τουλάχιστον; Μόνο τα παιδιά μπορούν να οδηγήσουν την ιστορία μας σε ένα αίσιο τέλος.

Στο τέλος της παράστασης όταν τα παιδιά καταφέρουν να περάσουν όλες τις δοκιμασίες, θα τους μοιραστούν σπόροι-βολβοί για να τους φυτέψουν στην δική τους γλάστρα επιστρέφοντας σπίτι.

Συντελεστές:

Σύλληψη/Σκηνοθεσία: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου
Σκηνικά: Ιωάννης Καρράς
Παίζουν: Λυσάνδρα Αναστασοπούλου, Μιχαέλα Αναστασοπούλου, Ματίνα Κοψολαίμη

Εταιρία παραγωγής: Weland «Η Χώρα του Εμείς – Η Χώρα του Μαζί»

Διάρκεια: 45’ λεπτά.

Πότε ;

Κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 12.00, έως 18/12/22.

Eισιτήρια:7€

Θέατρο της Ημέρας,
Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι,
Αθήνα

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 6976 828 433, theatro-imeras.gr

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Τρόποι επικοινωνίας: 

Πληροφορίες / Κρατήσεις στο τηλ.: 6976 828 433, theatro-imeras.gr

Διεύθυνση: 

Θέατρο της Ημέρας,
Γεννηματά 20, Αμπελόκηποι

Πόλη: 

Κόστος: 

Eισιτήρια: 7€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

10/12/2022 - 12:00